COŞKUYLA KUTLADIK

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN SOFRAYA SIĞMADI

İYİ Parti’de iftar buluşması

Anasayfa   /    Güncel    /    Boğazlıyan sofraya sığmadı

Boğazlıyan sofraya sığmadı

Yozgat Valiliğinin başlatmış olduğu iftar buluşmaları programı doğrultusunda Boğazlıyan İlçe merkezinde vatandaşlar, aynı sofrada bir araya geldi.

GÜNCEL      26 Nisan 2022 - 00:49     0

Boğazlıyan sofraya sığmadı

Kaymakam Kemalbey Anadolu  Lisesi bahçesinde  düzenlenen iftar programında konuşan Yozgat Valisi Ziya Polat, birlik ve berberlik vurgusu yaparak, “İftar buluşmalarının bugün 10.sunu gerçekleştiriyoruz. Bugün Boğazlıyan İlçemizde  vatandaşlarımızla birlikte olduk. 8 ilçede değerli hemşerilerimizle bir araya geldik, soframızı, gönlümüzü, sevdamızı paylaştık. Bugün de burada ilçe  merkezindeki vatandaşlarımızla bereketi, huzuru paylaşıyoruz. Bizim Yozgat'ımızın insanı güzeldir, yiğittir, merttir. Ramazan ayını da en iyi şekilde yaşayan illerden birisidir. Tekrar herkesin ramazanını tebrik ediyorum” dedi.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar  ise “Sayın Valimizin himayelerinde tüm ilçelerimizde ramazan iftar programları yapılıyor. Bugün de Boğazlıyanımızda  birlikte iftar açtık. Bu sofralarımız, birliğin, beraberliğin dostluğun pekiştiği sofralardır. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Boğazlıyan Belediyesi olarak hem yemek dağıtımı ile  hem yardımlarımızla hem de ev ziyaretlerinde hep sahada olduk, sizlerin yanında olduk ve buna da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
İftar programının ardından Yozgat Sanat Tiyatrosu tarafından canlandırılan ‘Çelebi Emmi” tiplemesi izleyicilerden büyük beğeni topladı. Vali Polat ve Belediye Başkanı Köse, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ