ŞAHİN RAKİPSİZ BAŞKAN

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN NEFES ALACAK

COŞAR GELECEĞİ İNŞA EDİYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN NEFES ALACAK

BOĞAZLIYAN NEFES ALACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Milli Ağaçlandırma Günü” ilan edilen 11 Kasım’da, Türkiye’nin her noktasında olduğu gibi Boğazlıyan’da da fidanlar toprakla buluşturuldu.

GÜNCEL      14 Kasim 2022 - 23:25     0

BOĞAZLIYAN NEFES ALACAK

Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan “Geleceğe nefes ol” sloganıyla Türkiye genelinde gerçekleşen kampanya Boğazlıyan’da da büyük ilgi gördü.
İlçe Kaymakamı Recep Aydın, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Cihat Ateş, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kocakaya başta olmak üzere ilçe protokolü ile öğrenciler ve vatandaşların katılımı ile yüzlerce fidan toprakla buluşturulup ilk can suyu verildi.
FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
Kaymakam Recep Aydın, açıklamasında; “Geleceğe Nefes, olmak için fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Geleneksel olarak Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılan Milli Ağaçlandırma Günü Etkinlikleri kapsamında 11.11.2022 Saat: 11.11’de Devecipınar Köyü Adalet Ormanı ve Özler Köyü Jandarma Şehitler Ormanı ağaçlandırma alanında fidanlarımızı toprakla buluşturduk” dedi.
Aydın, daha güzel, daha yaşanabilir, daha yeşil bir Türkiye için iyi niyetle ortaya konulmuş bu projenin maksadına vasıl olmasını, yeni nesillerde özellikle ağaç ve yeşil sevgisinin gelişmesi doğrultusunda pozitif katkısı olacağına inandığını belirtti. 
DAHA YEŞİL BİR BOĞAZLIYAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Belediye Başkanı Gökhan Coşar ise, “Birlikte diktiğimiz bu fidanlar büyüyecek, oksijen ve enerji üretecek. Gençlerimiz için, geleceğimiz için bu projeleri destekliyoruz. Yeşil bir Boğazlıyan için çalışıyoruz. Türkiye genelinde gerçekleştirilen ‘Geleceğe Nefes’ seferberliğinde bizler de belediye olarak yerimizi aldık” dedi.
BİR NEFES DE BAŞSAVCI ŞAHİN’DEN
“Geleceğe Nefes Ol!” etkinliğine katılan Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin de yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
“Geleceğe Nefes Ol” fidan dikimi etkinliği kapsamında burada birlikteyiz. Boğazlıyan’da kurumlar iç içe, samimi bir şekilde toplandık. Muazzam bir kalabalığımız var. Bu kalabalığın oluşmasında, birlik ve beraberliğin sağlanmasında en büyük emeği olan İlçe Kaymakamımız Recep Aydın’a, Belediye Başkanımız Gökhan Coşar’a, bütün kurum amirlerimize özellikle bu organizasyonun başında olan Denetimli Serbestlik Müdürümüz ve personeline, etkinliğimize katılan üniversitedeki hocalarımıza, öğrencilerimize, Adliye personelimize, infaz koruma memurlarımıza, hükümlülerimize, herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlik Boğazlıyan’a bir ivme kazandıracaktır. Daha güzel işlerde hep birlikte olacağız. Herkese katıldıkları için teşekkür ediyorum.”
Programa; Kaymakam Recep Aydın, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Cihat Ateş, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Kocakaya, daire müdürleri, muhtarlar ve öğrencilerin katılımıyla fidan dikimi gerçekleştirildi. İlçe Müftüsü Atıf Akşit, tarafından dua okunmasının ardından fidanlar toprakla buluşturulup ilk can suyu verildi. 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ