COŞAR GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN’IN BAŞERİ VAR

KİMSEYİ YOLDA BIRAKMADIM

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN’IN BAŞERİ VAR

BOĞAZLIYAN’IN BAŞERİ VAR

Bir dizi gezi, inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere bir kez daha Boğazlıyan’a gelen Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Avukat Yusuf Başer, ilçe girişinde yüzlerce partili ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Konvoy eşliğinde Boğazlıyan Belediyesi’ne geçen Başer, genç ve vizyoner Belediye Başkanı Gökhan Coşar’a 9 aylık sürede ortaya koyduğu hizmet ve yatırımlardan dolayı övgüler yağdırdı. Başkan Coşar’da, her zaman desteğini gördüğü Milletvekili Başer’e, “Boğazlıyan’ın bir milletvekili olsa idi, ilçemize ancak sizin kadar yardımcı olurdu” dedi.

GÜNCEL      09 Ocak 2020 - 00:19     0

BOĞAZLIYAN’IN BAŞERİ VAR

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Boğazlıyan Ak Parti İlçe Teşkilatı'nca düzenlenen programa katıldı, Boğazlıyan Belediyesini ziyaret etti, vatandaşların sorunlarını, isteklerini dinledi.
İlçemizde yoğun bir kalabalık eşliğinde vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
BAŞKAN COŞAR'I ZİYARET ETTİ
Boğazlıyan'da Belediye Başkanı Gökhan Coşar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Milletvekili Yusuf Başer, Boğazlıyan Belediyesini ziyaret etti.
Ak Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Milletvekili Başer'i Boğazlıyan da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyetliği dile getirdi, "Sayın vekilimizin Boğazlıyan'a hizmet ve yatırım noktasında emekleri çok büyük" dedi.
Nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Yusuf Başer'e teşekkür eden Belediye Başkanı Gökhan Coşar ise, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Yozgat'ımızın bayrağını her zaman dalgalandıran ve bizleri en iyi şekilde temsil eden Yusuf Başer'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Coşar, 31 Mart seçimlerinin ardından Boğazlıyan Belediyesi'nin yeni bir vizyon kazandığına dikkat çekerek, "Halkla iç içe çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Seçimlerin ardından gece gündüz demeden söz verdiğimiz yolda çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. Yeni yatırımlarımız yeni projelerimiz var. İlçede 102 Bin 500 metrekare alanda parke yol çalışması yapıldı ayrıca 7 Bin 500 metrekare tadilat yapıldı. 1,5 kilometre sıcak asfalt yol çalışması yapıldı. Boğazlıyan da 2 Milyon 500 bin metrekare alanda 18 çalışması başlatıldı. Bu çalışmaları yaparken hem vatandaş hem de belediye odaklı çalışmalar yürütüyoruz. Ayrıca Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarımız da sürüyor. İnşallah hedefimize ulaştığımızda yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlanacak" dedi.
AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkanı Yusuf Başer de Boğazlıyanlıların kimin kendisine hizmet edeceğini bu seçimde bir kez daha gösterdiğini söylediği konuşmasında  "Seçimlerde şunu demiştim. Eğer ben burada yaşamış olsaydım. Oyumu Gökhan Coşar'a verirdim diye. Yapılan hizmetler ortada. Boğazlıyan'la ilgili daha onlarca hayali var. Bu hayalleri gerçekleştirmek adına ekibiyle, teşkilatıyla daha da önemlisi Boğazlıyan halkıyla birlikte gerçekten yoğun bir çaba içerisinde çalışıyor genç ve dinamik bir başkanımız var" dedi.
Milletvekili Başer, sayın Başkanımız hiç yüksünmeden ve bin biliyorsan bir bilene danış prensibini kendine şiar edinmiş bir başkan olduğunu belirterek, şunları söyledi.
"Boğazlıyan'ı geleceğe taşıyacak projelerle yaşanabilir bir Boğazlıyan için gece gündüz demeden çalışıyor. Bundan dolayı ben kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah yardımcısı olsun.  Seçimlerde şunu demiştik. Sadece belediye başkanı seçmeyeceksiniz. 2 vekille beraber, cumhurbaşkanı yardımcımızla beraber başkanımızın yardımcılarını seçeceksiniz demiştik. 
AK Parti olarak bizler bu sözün sadece seçimde değil, seçimi kazanmak adına bir söz olmadığını, çünkü siyasetimizde ne aldatan olmak nede aldanan olmak bizim prensiplerimize aykırı olduğu için bu sözleri yerine getirebilmek adına hep beraber çalışıyoruz. Bu makamlar hizmet makamı. Boğazlıyan'ı ben gerçekten seviyorum.
Boğazlıyan'a acilen olması gereken tarım alanı için yamula barajından su gelmesi noktasında çalışmalarımız sürüyor. Şuan projenin yüzde 35'i bitti. Bu yıl içinde projenin tamamlanıp, çalışmalara başlanılması hedefleniyor. Boğazlıyan verimli bir araziye sahip, insanları çalışmayı seviyor. Bizlerde bu çalışmalara destek vereceğiz.
OSB Boğazlıyan için gerçekten önemli. Boğazlıyan'ın geliri Kayseri'ye gidiyordu. Ama Boğazlıyan Gökhan Başkanımla beraber bunu terse çevirecek. İddia ediyorum. Orası 2. bölge burası 6. bölge. Yani yatırım yapmak isteyenler Boğazlıyan'a gelecek. Ben yine iddia ediyorum. Önümüzdeki yıllarda Boğazlıyan sosyal donatılarıyla OSB'siyle yüksekokuluyla hastanesiyle yüzme havuzu ve kaplıcalarıyla burası bir cazibe merkezi olacak. Boğazlıyan Yozgat'ın parlayan yıldızı olacak. Boğazlıyan'a iş ve istihdam artacak ayrıca verimli topraklarını Yamula Barajı'ndan getirilecek olan su ile birlikte tarıma da hayat verecek.
Şehirleri belediye başkanları inşa ve ihya ediyor. Siz istediğiniz kadar milletvekili veya bakan olun, netice itibarıyla buradan projeler Ankara'ya gittiği zaman oradan gelmesi daha kolay oluyor ama ufku veren o vizyonu veren belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri. Kıymetli başkanımız yoğun bir çaba içerisindeler. Onlar için durmak yok yola devam. Onlar için dinlenmek yok çalışmaya devam. Bize inanan Gökhan Başkana inanan Boğazlıyanlı kardeşlerimize iyi ki de Gökhan Başkanı seçmişiz dedirtmek ve AK Parti'yi yeniden Boğazlıyan da buluşturmuşuz dedirtmek için bizler her zaman başkanımızın ve kıymetli Boğazlıyan halkımızın yanındayız."
BOĞAZLIYAN'A 17 BİN 300 FİDAN SÖZÜ
Ziyarette ayrıca; Milletvekili Başer, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ile telefonda görüştü. Boğazlıyan için 17300 adet fidan sözü aldı. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ