YAMAÇLI’DA ALTINTAŞ SEVGİSİ

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN’I İSTİYORUM

PROJELERİMİZ AHİTTİR ESERLERİMİZ ŞAHİTTİR

Anasayfa   /    Siyaset    /    BOĞAZLIYAN’I İSTİYORUM

BOĞAZLIYAN’I İSTİYORUM

Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan, seçimden sonra “teşekkür”e gelecek!

SİYASET      28 Subat 2019 - 00:09     2

BOĞAZLIYAN’I İSTİYORUM

Yozgat’ta düzenlenen mitinge katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğazlıyan’ı bir kez daha selamlayarak, 31 Mart seçimlerinin önemine değindi. 27 Nisan 2014’te ilçemize gelen ve 5 yıllık süre içerisinde Boğazlıyan’a verdiği büyük desteklerle 100 yıllık hayallerin gerçekle buluşmasını sağlayan Erdoğan, “istikrara ve istikbale göz dikenlere bir kez daha ders vermeye hazır mısınız” diye sordu? 

Yozgat’ta düzenlenen ve Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı mitinge, Pazartesi sabah erken saatlerden itibaren akın eden Boğazlıyanlılar, 250 otomobil, 20 minibüs ve 5 otobüsten oluşan konvoyla Yozgat’a çıkarma yaptı. 
Cumhuriyet Meydanı’nı hınca hınç dolduran AK Partililer’in arasında “Boğazlıyan seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla Boğazlıyan’ın ismini Cumhurbaşkanı’na bir kez daha duyuran Boğazlıyanlılar’a seslenen, Erdoğan “Biz sizlerle gurur duyuyoruz” diye karşılık verdi.
TARİH TEKERRÜR EDECEK!
30 Mart 2014 seçimleri öncesinde yaptığı Yozgat mitingine gelen ve burada yaptığı konuşmada Boğazlıyan’ı istiyorum. Artık yeter” diyen Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan, önceki gün de 31 Mart seçimleri sonrasında teşekkür etmek için ilçeye geleceğini söyledi.
 81 il’de seçim mitingleri düzenlemesi beklenen Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan, binlerce ilçe içerisinde özellikle Boğazlıyan’ı zikretmesi Boğazlıyanlılar tarafından büyük sevinçle karşılanırken yeni hizmet ve yatırımların müjdesi olarak yorumlandı.
AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar’a yakın ilgi gösteren ve bir süre sohbet ettiği görülen Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan, Boğazlıyanlılar’ın mitinge gösterdiği ilgiden de son derece mutlu ve memnun olduğunu söyledi.
BOĞAZLIYAN İÇİN BÜYÜK FIRSAT
Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdağan’ın Yozgat ziyaretinin başından sonuna kadar yakın ilgi gösterdiği AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar, “Sayın Cumhurbaşkanımız Boğazlıyan’ımıza ve şahsıma büyük bir jest yaptı. İlk defa bir Cumhurbaşkanı ‘Boğazlıyan’ı istiyorum’ diyerek, Boğazlıyan’a hizmetin, gelişmenin, kalkınmanın müjdesini verdi.
BOĞAZLIYAN İÇİN DESTEK İSTİYORUM
30 Mart 2014 seçiminde AK Partili bir Belediye’ye kavuşan Boğazlıyan’ın, 5 yıllık sürede hizmet ve yatırımlar noktasında imtiyazlı duruma geldiğini ve bu hizmetleri Boğazlıyan halkının da çok yakinen gördüğünü ifade eden Coşar, “Hizmetler artarak devam edecek. İnşallah, Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi, bir kez daha ilçemize gelecek ve siz değerli hemşerilerimizle buluşacak” dedi.
Coşar, “Şu andan itibaren Boğazlıyanlı bütün hemşerilerimden kendim için değil, partim için değil Boğazlıyan için destek istiyorum. Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan’ın bir kez daha Boğazlıyan’a gelecek olması, siz değerli halkımıza ve ilçemize gösterdiği önemin göstergesidir. Gelin bu tarihi fırsatı kaçırmayalım. Boğazlıyan’ı Yozgat’ın parmakla gösterilen ilçesi konumuna Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte ulaştıralım. 
Ben AK Parti adayı olarak üzerime düşeni yaptım. Kararlılığımı, samimiyetimi sayın Cumhurbaşkanımız’la paylaştım ve karşılığında da kendisinden çok güzel cevap aldım. Çok büyük bir fırsat yakaladığımızı tüm hemşerilerime bir kez daha hatırlatıyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 2 yorum yapılmış.

mustafa yalçın
Tabiki Yaparsa Ak Parti yapar.Gökhan Coşar'a ve Bir Yamaçlılı olarak Şaban Altıntaş'a başarılar.
5 Yıl önce
Makbule korkmaz yiğit
Yaparsa AK parti yapar Gökan coşar başkan
5 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ