ÇEKEREK’TE OSB COŞKUSU

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN EĞLENCEYE DOYDU

BOĞAZLIYAN BAŞER’İ BAĞRINA BASTI

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN EĞLENCEYE DOYDU

BOĞAZLIYAN EĞLENCEYE DOYDU

Belediye Başkanı seçilmesi sonrasında sosyal ve kültürel etkinliklere bir yenisini daha ekleyen Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, halkın birlik ve beraberliğine bir kez daha vesile oldu. Hafta sonu düzenlenen Açık Hava Konseri’nde Tuğba Yurt ve mahalli sanatçımız Mümin Sarıkaya’yı ağırlayan Boğazlıyan’da Şelale Meydanı’nı dolduran binlerce kişi, hem müzik hem de şiir dinletisiyle unutulmayacak bir gün yaşadı.

GÜNCEL      26 Temmuz 2022 - 00:34     0

BOĞAZLIYAN EĞLENCEYE DOYDU

3 yıllık Belediye Başkanlığı görevi süresinde onlarca sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yaparak ilçe halkının moral ve motivasyonunu artıran, birlik ve beraberlik aşılayan Başkan Gökhan Coşar, hafta sonu Tuğba Yurt ve mahalli sanatçımız Mümin Sarıkaya’yı hemşehrileriyle buluşturdu.
Boğazlıyan’ın yanı sıra çevre ilçelerden gelen binlerle kişi akşamın erken saatlerinde Şelale Meydanı’nı doldurdu. 
Sosyal ve kültüler belediyeciliği ön plana çıkararak, halkın birlik ve beraberliğine öncülük etmenin yanında 7’sinden 70’ine halkın gönüllerince eğlenmesine vesile olan Başkan Coşar, halka unutamayacakları bir gün geçirmelerine vesile oldu.
BOĞAZLIYAN EĞLENCEYE DOYDU
Programda sahne alan Tuğba Yurt, sevilen şarkılarını Boğazlıyanlılar için seslendirdi. Sanatçıya şarkılarında vatandaşlar da eşlik etti. Mümin Sarıkaya’nın şarkılarıyla renklenen programda; seçkin eserler ile gönüllere dokunuldu. Büyük bir ilgiyle takip edilen programa katılan vatandaşlar, başta Belediye Başkanı Gökhan Coşar, olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, bu tür sosyal etkinliklere de daima yer vereceklerini belirten Belediye Başkanı Gökhan Coşar ise, "İnsanlarımızın aileleri ve çocuklarını da alarak bir araya gelmeleri ve buradaki kültürel etkinlikleri hep birlikte takip etmeleri bizleri mutlu etmektedir. Toplumsal dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, bu birlikteliğimizi daha da pekiştirelim" dedi.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü: ‘’Konserimize büyük ilgi gösteren, coşkumuza ortak olan 7'den 70'e tüm hemşehrilerime yürekten sevgilerimi sunuyorum. Yüreğimize dokunan eserleri ile bizlere güzel bir akşam yaşatan Türk Müziğinin sevilen sanatçısı ve güçlü yorumcusu Tuğba Yurt’a ve hemşehrimiz Mümin Sarıkaya’ya teşekkür ediyorum. Sosyal belediyecilik anlayışımız ile her zaman birbirinden renkli çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz’’ dedi. 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ