BOĞAZLIYAN EĞLENCEYE DOYDU

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN BAŞER’İ BAĞRINA BASTI

POLAT’LA GURUR DUYDUM

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN BAŞER’İ BAĞRINA BASTI

BOĞAZLIYAN BAŞER’İ BAĞRINA BASTI

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Boğazlıyan’ı ziyaret etti.  Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılmak için Boğazlıyan’a gelen Başer’e parti teşkilatı ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

GÜNCEL      26 Temmuz 2022 - 00:35     0

BOĞAZLIYAN BAŞER’İ BAĞRINA BASTI

AK Parti’nin Yozgat’ta ki tek milletvekili konumunda bulunan Milletvekili Başer, hem parti teşkilatı hem de vatandaşlarla hasbihal etti. 
Parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Boğazlıyan’da bir dizi program gerçekleştiren Milletvekili Başer, vatandaşlar ve partililer ile bir araya geldi. 
Boğazlıyan Kaymakamlığı’nı da ziyaret eden Başer, Kaymakam Recep Aydın’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Akabinde resmi kurumları ziyaret etti. Kurum personellerinde işlerinde kolaylıklar diledi.
TBMM’nin tatile girmesi ile birlikte Yozgat’ta yoğun bir mesai harcayan Milletvekili Başer, Boğazlıyan’da 7’den 70’e herkes ile kucaklaştı.
Milletvekili Başer, ilçeyi gezdi. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Başer, taleplerini dinledi ve beklentilerini aldı. Hayırlı ve bereketli kazançlar dileğinde bulundu.
YOĞUN KATILIM İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Boğazlıyan Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen “Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi” toplantısında partilileriyle  bir araya gelen Başer, yoğun katılımdan dolayı teşekkür etti.
Recep Tayyip Erdoğan gibi mazlum milletlerin hamisi, dünya siyasetinin saygın bir lideri ile siyaset yapmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayan Başer, Türkiye’nin yine Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yoluna de devam edeceğinden asla şüpheleri olmadığını söyledi. 
Başer,  AK Parti’nin Türkiye’de Yozgat’ta eser siyaseti yaptığını, eserleriyle Yozgat’ı ve ilçelerini donattıklarını” ifade etti.
YOZGAT’IN MAKUS KADERİ AK PARTİ İLE DEĞİŞTİ
20 yıllık iktidarlarında Recep Tayyip Erdoğan güçlü liderliği ve feraseti sayesinde Türkiye’nin kaderine hükmeden vesayet odaklarını bertaraf ettiklerini vurgulayan Başer, Yozgat’ın da makus kaderini AK Parti iktidarıyla değiştirdiklerini söyledi.
Boğazlıyan’ın çalışkan Belediye Başkanı Gökhan Coşar sayesinde kimlik değiştirdiği ifade eden Milletvekili Başer, Fuat Oktay Organize Sanayii Bölgesi’ne yoğun talep olduğunu yakın zamanda yatırımların gerçekleşmesiyle Boğazlıyan büyük gelişme ve ilerleme sağlayacağını söyledi. 
Boğazlıyan ile birlikte Yozgat’ın ve ilçelerinin geleceğin de çok parlak olduğunu vurgulayan Başer, Yozgat merkez ve ilçelerinde tarımdan sanayiye, altyapı yatırımlarına ve eğitime çok büyük yatırımlar yaptıklarını söyledi. 
Başer, Hızlı Tren ve Havalimanın da faaliyete geçmesiyle Yozgat’ı cazibe merkezi olacağını vurguladı.
GAZİ YÜCEL’İ UNUTMADI
Milletvekili Başer, Pençe-Kilit operasyonunda Gazi olan Hasan Yücel’i de unutmadı. Boğazlıyan Belören köyünde ikamet eden Hasan Yücel’i ziyaret eden Milletvekili Başer,geçmiş olsun dileklerini iletti.
Gazi Yücel ile bir süre sohbet eden Milletvekili Başer, “Vatan uğruna. Bayrak uğruna Millet uğruna mücadele eden kahraman gazilerimiz başımızın tacı... Aziz vatanımız için kahramanlık destanı yazan gazilerimizin hakkı ödenmez.
Kahraman gazimiz şahsında tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı. 
HASTANE ZİYARETİ
Milletvekili Başer, Boğazlıyan programı kapsamında Boğazlıyan Devlet Hastanesi'ni de ziyaret etti. 
Hastane yönetiminden bilgiler alan Milletvekili Başer, hastane çalışanları ve hastalarla bir süre sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, Milletvekili Başer yoğun ilgi gördü.
Başer’in Boğazlıyan ziyaretine İl başkanı Yusuf Başer, İl Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Abdulbaki Karataş, Yozgat Kadın Kolları Başkanı Erva Kevser Yurtlu, Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir de  eşlik etti. 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ