İŞ BİTER, ENERJİMİZ ASLA

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN’A AKILLI SERA

137 kişiye 378 bin 988 Lira ceza kesildi

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN’A AKILLI SERA

BOĞAZLIYAN’A AKILLI SERA

Yozgat Valisi Ziya Polat başkanlığında gerçekleştirilen TKDK toplantısında, Boğazlıyan'a 17 dönüm topraklı maydanoz serası kurmak için TKDK hibe desteği almaya hak kazanan girişimcimiz ile protokol imzalandı. Boğazlıyan Belediyesi tarafından tahsis edilen arazide faaliyete geçecek olan serada, istihdama katkısının yanı sıra yılık 1.397.767 demet maydanoz üretimi gerçekleştirilecek.

GÜNCEL      01 Aralik 2020 - 00:16     0

BOĞAZLIYAN’A AKILLI SERA

Boğazlıyan Belediyesi’nin himayeleri ve teşvikleriyle ilçeye kazandırılması düşünülen ve TKDK’ya sunulan akıllı sera sunulan projesi kabul gördü. Önceki gün Yozgat Valisi Ziya Polat başkanlığında yapılan toplantıda, 17 dönüm topraklı maydanoz serası kurmak için TKDK hibe desteği almaya hak kazanan girişimcimiz ile protokol imzalandı.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın gayret ve girişimleri sonucu gerçekleştirilen projenin TKDK tarafından karşılık bulması, Boğazlıyan adına büyük bir kazanç olarak değerlendirildi.
Konuya ilişkin sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Başkan Gökhan Coşar, konuya ilişkin şu bilgileri verdi:
“Sayın Valimizin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Boğazlıyan'a 17 dönüm topraklı maydanoz serası kurmak için TKDK hibe desteği almaya hak kazanan girişimcimiz ile protokol imzalandı.
Bu doğrultuda sürdürdüğümüz gayret ve girişimler sonucu gerçekleştirilecek bu projenin Boğazlıyan’a yapılmasına karar alındı.
Belediyemiz tarafından tahsis edilen arazide, 17.472 m² topraklı maydanoz serası kurulması hedeflenmektedir.
İstihdam açısından büyük katkısı olacak bu projenin hayata geçmesi ile yılık 1.397.767 demet maydanoz üretimi gerçekleşmesi düşünülmektedir.
Boğazlıyan’ın üretim ve istihdam noktasında öncü olması için üreticilerimizi destekleyerek, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.
Hayırlı ve uğurlu olsun.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ