Boğazlıyan T Tipi Cezaevi

Okuduğunuz haber
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

OVAKENT’TE TOKİ SEVİNCİ

Anasayfa   /    Güncel    /    BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı delege seçimleri yapıldı. Olağan Kongre süreci öncesi ilçe delege seçimini gerçekleştirdiklerini söyleyen İlçe Başkanı Osman Düğenci; "Teşkilatımızla, meclis üyelerimizle, ana kadememizle gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla, mahalle başkanlarımız ve üyelerimizle birlikte çok güzel demokratik bir ortamda seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Boğazlıyan da AK Parti; Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde halkımızın da gayreti ile büyük destanlar yazdı, inşallah tekrar yeni destanlar yazacağız" dedi.

GÜNCEL      16 Aralik 2019 - 23:23     0

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

AK Parti Genel Merkezi’nin açıkladığı AK Parti 7. Olağan Kongre seçim takvimi gereği çalışmalarına başlayan AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatında süreç, ilçe delege seçimleri ile devam etti.
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Boğazlıyan AK Parti İlçe Teşkilatı delege seçimleri yapıldı. Belediye Düğün salonunda düzenlenen delege seçiminde bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, "Bizler AK Parti ailesi olarak büyük bir aileyiz. Partimizin 2023 hedefleri doğrultusunda delege seçimlerini gerçekleştiriyoruz.
Seçimlerimiz demokratik bir ortamda gerçekleştiriliyor. Seçimler inşallah AK Parti'miz için, Boğazlıyan'ımız için hayırlı ve uğurlu olur. Delege seçilen partililerimize hayırlı olsun diyorum. Bundan sonraki süreçte belirlenecek bir tarihte ilçe kongremiz yapılacak" dedi.
PARTİMİZE BÜYÜK İLGİ VAR
Delege seçimlerine Partililerin gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Düğenci; "Partimizin ilk ayağı olan delege seçimini gerçekleştirdik. Delege seçimimize Boğazlıyan da çok yoğun bir ilgi var. Katılımlarından dolayı üyelerimize teşekkür ediyorum. 
Seçim takvimi gereği delege seçimlerini gerçekleştirdik.  AK Partide bir şölen havasında geçen bu sürece katkı veren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Partililerimizin yoğun bir teveccühü var" şeklinde konuştu.
AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, konuşmasını şu şekilde sürdürdü.
"Kongremizin ilk ayağı olan ilçe delege seçimi yapıldı. Teşkilatımızla, meclis üyelerimizle, ana kadememizle gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla, mahalle başkanlarımız ve üyelerimizle birlikte çok güzel bir ortamda, demokratik bir ortamda seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Boğazlıyan da AK Parti; Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde halkımızın da gayreti ile büyük destanlar yazdı, inşallah tekrar yeni destanlar yazacağız. 
Delege seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, katılımlarından dolayı tüm partililerimize ve halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bütün beraberliğimizle birliğimizle tabanımızla beraber, halkımızla beraber inşallah daha güzel başarılara imza atacağız. Allah yardımcımız olsun. Yolumuz açık olsun her şey Boğazlıyan için. Kongre sürecimiz Ülkemiz adına, Partimiz adına ve İlçemiz adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum."


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ