ABDİLLİ’DE SU SEVİNCİ

Okuduğunuz haber
BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Kaymakam intiharı önledi

Anasayfa   /    Güncel    /    BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Boğazlıyan’da pastanecilik hizmeti veren işletme sahibi Volkan Yerlikaya, KOVİD-19 salgınına karşı ateş ölçerli önlem aldı. Müşterilerini kapıda karşılayarak tek tek ateşlerini ölçen Yerlikaya, “Herşeyin başı sağlıktır. Şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadık ama yine de işi sıkı tutuyoruz. Sağlık ve hijyenden taviz veremeyiz” dedi.

GÜNCEL      28 Eylül 2020 - 23:02     0

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Yeni tip koronavirüs salgınına karşı kamu kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere ilçe esnafı da bir takım tedbirler alarak, virüs bulaşının azalmasına büyük katkı sağlıyor.
Boğazlıyan’da örnek niteliğinde tedbir alan Roza Pastanesi sahibi Volkan Yerkaya, Kovid-19’un görüldüğü günden itibaren işyeri girişine koyduğu dezenfektan standı ile dikkat çekerek farkındalık uyandırmıştı. 
Müşterilerinin daha sağlıklı ve hijyen bir ortamda vakit geçirmeleri için masaları sosyal mesafeye göre yeniden dizayn eden Yerlikaya, kapıda karşıladığı müşterilerinin ateşini ölçerek sağlığa verdiği önemi gözler önüne seriyor.
“Herşeyin başı sağlıktır” şeklinde konuşan Roza Pastanesi sahibi Volkan Yerlikaya, “Müşteriler bizim velinimetlerimizdir. Onların sağlıklı olması, sağlıklı ortamda bulunması bizlerin önceliğidir. Bu sebeple koronavirüs mücadelesi kapsamında tüm tedbirlerimizi aldık. Kapı girişine dezenfektan standımızı koyarak içeriye giren girmeyen tüm hemşerilerimizin istifadesine sunduk.
Maske, mesafe ve hijyen kurallarını titizlikle yerine getiriyoruz.
Şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadık ama yine de işi sıkı tutuyoruz. Sağlık ve hijyenden taviz veremeyiz” dedi. 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ