“ÖTV’Yİ KALDIRACAĞIZ”

Okuduğunuz haber
BİR ÇINAR’I DAHA KAYBETTİK

“ATA’YA MEKTUP” ÖDÜLLENDİRİLDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    BİR ÇINAR’I DAHA KAYBETTİK

BİR ÇINAR’I DAHA KAYBETTİK

Boğazlıyan eşrafından, hayatını ilçenin kalkınması, yeni istihdam alanlarının açılmasına yönünde çalışmalara adayan, İlçe Tarım eski Müdürü, Ticaret ve Sanayi Odası Kurucu Başkanı, saygıdeğer iş insanı, Ziraat Mühendisi Ertuğrul Aksoy’un, Hakk’ın rahmetine kavuşması ilçe halkını yasa boğdu. Dualar eşliğinde ebedi istirahatgahına uğurlanan Aksoy’un cenaze törenine, binlerce seveni katıldı.

GÜNCEL      08 Kasim 2021 - 10:52     0

BİR ÇINAR’I DAHA KAYBETTİK

Boğazlıyan’ın yetiştirdiği kanaat önderlerinden, 7’sinden 70’ine halkın sevgisini kazanarak gönüllere taht kuran, yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla isminden sıkça söz ettiren Ziraat Mühendisi Ertuğrul Aksoy, Hakk’ın rahmetine kavuştu.
Önceki gün rahatsızlanarak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, hekimlerin tüm müdahalelerine karşın hayata tutunamayan Aksoy, geride gözü yaşlı ailesi başta olmak üzere büyük bir kitle bıraktı.
Hayatını ilçenin gelişip büyümesine vakfeden, en küçük yatırımcının dahi elinden tutarak istihdamın artması noktasında önderlik eden, uzun yıllar İlçe Tarım Müdürlüğü görevinde bulunarak Yozgat’ın tarımsal ve hayvansal kalkınmasında rol model olan Aksoy’un ani vefatı tüm sevenlerini olduğu gibi ilçe halkını da büyük üzüntüye sevk etti.
Yargıtay 11’inci Ceza Dairesi Üyesi Lütfü Aksoy, Emel, Atife, Esin ve Saliha Aksoy’un babaları Ertuğrul Aksoy, geride hiç unutulmayacak “Hoş bir seda” bıraktı.
Merhum Aksoy için düzenlenen cenaze törenine, Yozgat Valisi Ziya Polat, İlçe Jandarma Alay Komutanı Halil Başer, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Adalet eski Bakanı Kenan İpek, Yargıtay Daire Başkanları, Adalet Bakanlığı mensupları, Danıştay ve Sayıştay üyeleri, Yargıtay Üyeleri, Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın, Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Cihat Ateş, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, başta olmak üzere, İl ve ilçe bürokratları, Baro Başkanları, STK Başkanları, siyasi parti temsilcileri ve sevenleri katıldı.
İlçe Müftüsü Atıf Akşit’in kıldırdığı cenaze namazı sonrasında Merhum Ertuğrul Aksoy’un naaşı, Boğazlıyan Aile Kabristanlığı’na dualarla defnedildi.
Boğazlıyan Haber Gazetesi olarak; Merhum Ertuğrul Aksoy’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ