TURHAL ŞEKER’DE BU YIL REKOR VERİM BEKLENİYOR

Okuduğunuz haber
BERBERLER MESAİYE BAŞLADI

LEYLEK YUVAYA DÖNDÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    BERBERLER MESAİYE BAŞLADI

BERBERLER MESAİYE BAŞLADI

Koronavirüs salgını sebebiyle İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile yaklaşık 2 aydır kapalı olan berberler, kuaförler ve AVM’ler dün itibariyle mesaiye başladı

GÜNCEL      12 Mayis 2020 - 00:20     0

BERBERLER MESAİYE BAŞLADI

Müşterilerini tek tek alan berberler, yeniden tarak ve makasları ile buluşurken, yeni dönemde hijyen kurallarının en üst seviyede tuttukları görüldü.
Kontrollü normalleşme kapsamında 2 aylık süreden sonra yeniden mesaiye başlayan berberler, kuaförler ve AVM’lerde hijyen kuralların üst seviyeye çıkarıldı.
Koronavirüs salgını COVİD-19 sebebiyle İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelde ile yaklaşık iki aydır kapalı bulunan berberler, yeniden tarak ve makaslarıyla buluşarak müşterilerini kabul etti.
Berberlerin açılmasıyla sabahın erken saatlerinde gelen müşteriler, hijyen kuralları kapsamında tıraşlarını olurken, randevularını alanlara öncelik verildi.
Müşterilerini tıraş eden berberler, tek kullanımlık örtü ve havlu kullanarak, hijyen kurallarını en üst seviyeye çıkardı.Berberler, tıraş esnasında ustura ve fırça kullanılmazken, müşterilerin de maskelerini çıkarmalarına fırsat verilmedi.
Esnaf, hijyen kurallarına harfiyen uyarken tıraş olan vatandaşlar ise mutluluklarını dile getirdi.
BELEDİYE VARSA SORUN YOK
Öte yandan; Koronavirüs salgınının görüldüğü ilk günden itibaren ilçeyi baştan aşağıya dezenfekte eden Boğazlıyan Belediye ekipleri, Başkan Gökhan Coşar’ın talimatları doğrultusunda dün mesailerine yeniden başlayan berberler, kuaförler ve AVM’leri bir kez daha dezenfekte ederek hijyen hale getirdi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ