FATİH, EĞLENEREK ÖĞRETİYOR

Okuduğunuz haber
BELEDİYE MECLİSİ’Nİ AĞIRLADIK

ERKOÇ HİZMETE DOYMUYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    BELEDİYE MECLİSİ’Nİ AĞIRLADIK

BELEDİYE MECLİSİ’Nİ AĞIRLADIK

Boğazlıyan Belediyesi Başkan Yardımcısı Feramuz Bozoğlu, Meclis Üyeleri Uğur Paşaoğlu, Ferhat Çil, Zafer Aygüner ve Şükrü Çetindağ Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret etti.

GÜNCEL      21 Nisan 2022 - 01:58     0

BELEDİYE MECLİSİ’Nİ AĞIRLADIK

İftar sonrası gerçekleşen ve hoş bir sada bırakılan ziyarette birlik ve beraberlik örneği sergilendi.

Boğazlıyan’a yapılan hizmet ve yatırımlarda emekleri bulunan, görevlerini, halk için halktan yana sürdüren Belediye Başkan Yardımcısı Feramuz Bozoğlu ve Meclis Üyeleri Uğur Paşaoğlu, Ferhat Çil, Zafer Aygüner ve Şükrü Çetindağ, iftar sonrası Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret ederek “hoş bir sada” bıraktılar.
Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan ve Yazıişleri Müdürümüz Gökhan Doğan tarafından karşılanan Meclis Üyeleri’yle yapılan sohbette Ramazan ayının manevi atmosferini teneffüs edildi.
Birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgularının öne çıktığı ziyarette ayrıca, Boğazlıyan’ın dünü, bugünü ve yarını hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.


 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ