ÇADIRLARDA ÖNLEM VAR MI?

Okuduğunuz haber
BELEDİYE’DEN DENEME SINAVI

TMO KAYSERİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    BELEDİYE’DEN DENEME SINAVI

BELEDİYE’DEN DENEME SINAVI

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, bir ilk’i daha gerçekleştirdi

GÜNCEL      02 Haziran 2020 - 00:15     1

BELEDİYE’DEN DENEME SINAVI

Göreve seçildiği günden itibaren 7’sinden 70’inin hizmetine koşan, gecesini gündüzünü ilçenin gelişip kalkınması noktasında harcayan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, YKS’ye girecek öğrencileri unutmadı.
“Eğitimci Başkanlar”a örnek teşkil edecek bir hizmete daha imza atan Başkan Coşar, 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak “Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na katılacak öğrencilere katkı sağlamak, moral ve motive aşılamak amacıyla ilçede bulunan öğrencilere 5 adet deneme sınavı, 1 adet çözümlü çıkmış sorular ve 1 adet de sınav anında kullanılmak üzere maske katkısında bulundu.
Öğrencilerin evlerini tek tek ziyaret ederek yapılan dağıtımlarda Başkan Gökhan Coşar’ın hediyesini kabul eden öğrenciler, mutluluklarını gizleyemedi. Başkan Coşar’a teşekkür eden öğrenciler, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Böylesi bir dönemde, iş yoğunluğu arasında bileri unutmayan Başkanımıza ne kadar teşekkür azdır” dediler.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüş alışverişi yaptıklarını ve öğrencilere fayda sağlamanın yanında moral ve motive aşılamak olduğunu anımsatan Başkan Coşar, öğrencilere hediyenin yanında başarı dileklerini ileten mektup gönderdi.
Başkan Coşar mektubunda şunları dile getirdi:
 “Kıymetli Kardeşim;
27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak olan, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda canı gönülden başarılar diliyorum.
Uzun zamandır emek harcayarak, büyük bir azim ve çabayla hazırlandığınız bu sınav ile gönlünde olan, hedefine ulaşmanı yürekten temenni ediyorum.
Boğazlıyan Belediyesi olarak, senin harcadığın emeklere katkı sağlamak amacıyla, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile görüş alışverişi yaparak, sana en faydalı olacak 5 adet deneme sınavı, 1 adet çözümlü çıkmış sorular ve 1 adet de sınav anında kullanılmak üzere maske katkısında bulunuyoruz.
Senin hayallerinde, düşüncelerinde, hedeflerinde ve adımlarında elde edeceğin başarıdaki mutluluğun, sadece senin değil aynı zamanda ailenin, bizlerin ve ülkemizin olacaktır.
Sınav sürecinde olduğumuz gibi, hayatının her anında yanında olmaya devam edeceğiz. 
Seni ve aileni en kalbi duygularımla selamlıyor, saygılarımı sunuyorum.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Eğitim
Güzel bir çalışma ilçemiz adına kutluyorum
4 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ