POLAT’LA GURUR DUYDUM

Okuduğunuz haber
BELDELERİN GÖZDESİ YAMAÇLI

KBB Uzmanı göreve başladı

Anasayfa   /    Güncel    /    BELDELERİN GÖZDESİ YAMAÇLI

BELDELERİN GÖZDESİ YAMAÇLI

3 yıl içerisinde Belde’yi adeta şantiyeye çeviren Başkan Şaban Altıntaş, hizmete doymuyor

GÜNCEL      27 Temmuz 2022 - 23:59     0

BELDELERİN GÖZDESİ YAMAÇLI

Boğazlıyan’ın en büyük nüfuslu Beldesi olan Yamaçlı’nın geri kalmışlık kaderi, Belediye Başkanı Şaban Altıntaş’ın göreve seçilmesiyle birlikte tamamen değişti. 3 yıl gibi kısa sürede yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla Yamaçlı’yı adeta yeniden inşa eden Başkan Altıntaş, yol, kaldırım, su ve kanalizasyon işlerini bitiren Altıntaş, Belde’yi şimdi de parklarla buluşturdu. Millet Bahçesi’ni andıran genişlik ve zenginlikte yapılan park, şimdiden Yamaçlı halkının dinlence ve eğlence merkezi haline geldi. 

Boğazlıyan’ın en büyük nüfusuna ve en geniş yerleşkesine sahip Yamaçlı Beldesi, Belediye Başkanı Şaban Altıntaş’la Altın Çağı’nı yaşıyor.
Geride bıraktığı 3 yıllık sürede Yamaçlı’nın gelişmesi ve kalkınması için yüzlerce çalışmaya imza atan, Belde halkının ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayıp gecesini gündüzünü Yamaçlı için harcayan Başkan Altıntaş, hizmet ve yatırımlarıyla Yamaçlı’yı Beldelerin gözdesi haline getirdi.
Belediye’nin kıt kanaat imkanlarını tasarruflu bir şekilde kullanarak akılcı yatırımlara harcayan Başkan Şaban Altıntaş, eğitimden sağlığa, kültürden sanata varıncaya kadar tüm ihtiyaç ve beklentilere cevap vererek hemşerilerinin takdirini topluyor.
YOL SIKINTISINI GİDERDİ
Yapmış olduğu her hizmette gönül belediyeciliğini ilmek ilmek nakşederek, hemşerilerinin refahını ve yaşam kalitesini yükselten Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Belde’yi şehir hüviyetine kazandırma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 
“Yol medeniyettir” düsturundan hareket ederek, cadde ve sokak yollarını elden geçiren Başkan Altıntaş, arazi yollarını da ihmal etmedi. Yamaçlı halkının tarlasına, bağına ve bahçesine sıkıntısız, zahmetsiz ve biran önce varabilmeleri için Belediye’nin greyderini tahsis ederek tüm arazi yollarını daha kullanışlı hale getiren Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Yamaçlı’nın en büyük sorunu olan ana yolları sorun olmaktan çıkardı.
PARK DEĞİL MİLLET BAHÇESİ
Yamaçlı Beldesi’nin en büyük ihtiyaçlarından birisi olan park ve oyun alanları yine Belediye Başkanı Şaban Altıntaş tarafından çözüldü.
Yeni Mahalle’de atıl vaziyette bulunan 5 bin metrekare arsayı park alanına dönüştüren Altıntaş, iheleye çıkması durumunda 750 bin TL.’ye yapılabilecek çalışmaları Belediye ekipmanları sayesinde 400 bin TL.’ye mal ederek Belediye bütçesinden 350 bin TL.’lik fazla para çıkmasının önüne geçti.
Halk Pazarı, Okul ve Cami’ye 100 metre mesafede olan park alanı şimdiden Yamaçlı halkının dinlence ve eğlence yeri haline geldi. Park alanına dikilen her fideyi öğrencilerle birlikte toprakla buluşturan Başkan Şaban Altıntaş, “Sizin de bir ağacınız olsun” sloganıyla başlattığımız çalışmaya her okullarımızdan öğrenciler katıldı ve fideleri diktiler. Her okul çıkışında parka uğrayan öğrencilerimiz kendi ağaçlarını titizlikle suluyor, bakımını yapıyorlar. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.
Park alanını dinlence yerleri, banklar, yürüyüş yolları, çocuk oyun gurupları ile donatan Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, “Akşam saatlerinde neredeyse oturacak yer kalmıyor. Belde halkımızın mutluluğu bizlerin de mutluluğu. İnşallah bu çalışmalarımızı diğer mahallelerimizde de yapacağız. 
Her şey Yamaçlılı hemşehrilerimiz için” şeklinde konuştu.
Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, konu ile ilgili açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Birlik ve beraberlik içerisinde “Yeniden Büyük Yamaçlı” ruhuyla hareket ederek elbirliği ile Beldemizi kalkındırmaya, yeni hizmetler yapmaya devam edeceğiz.
Yol başta olmak üzere Belde’ye kazandırdığımız hizmetlerin yapımında emeği geçen Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Fuat Oktay’a, Adalet Bakanımız sayın Bekir Bozdağ’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum’a, AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı sayın Yusuf Başer’e Ak Parti Yozgat İl Başkanı sayın Yusuf Başer’e şahsım ve kasabam adına teşekkür eder, kalbi şükranlarımı sunarım” dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ