Yozgat'a 9.5 milyar değerinde yatırım

Okuduğunuz haber
BEKÇİLERE HİZMET İÇİ EĞİTİM

PEKER: GAZETECİLİK KUTSALDIR

Anasayfa   /    Güncel    /    Bekçilere hizmet içi eğitim

Bekçilere hizmet içi eğitim

Yozgat İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, İl ve ilçelere atanan 28 çarşı ve mahalle bekçilerine mesleklerinde kanunlara uymaları ve davranış kurallarına riayet etmeleri konusunda hizmet içi eğitim verdi.

GÜNCEL      21 Ekim 2020 - 23:10     0

Bekçilere hizmet içi eğitim

İl Emniyet Müdürlüğü salonunda düzenlenen eğitim seminerinde Yozgat Emniyet Müdürü Murat Esertürk, bekçilere görevleri konusunda önemli değerlendirmelerde bulundu.
Daima halkın canını ve malını korumalarını, mesleki tecrübelerinden örnekler vererek anlatan Esertürk, “Mesleğiniz ve görevinizin bilinciyle hareket etmeniz, kanunlara riayet eden,uygulayan vatandaşlara karşı kibar ve tarafsız olmalısınız. Bu milletin bir vatansever evlatları olarak daima halkın canını ve malını korumanız gerekir. Bu vesile ile mesleki hayatınızda başarılarılar diliyorum.”dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ