TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN HABER

Okuduğunuz haber
BAŞKANLAR GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

PAŞAOĞLU’NDAN KONGRE’YE DAVET

Anasayfa   /    Güncel    /    BAŞKANLAR GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

BAŞKANLAR GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajlarında, Gazetemiz çalışanlarının gününü kutladı.

GÜNCEL      11 Ocak 2023 - 23:16     0

BAŞKANLAR GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Gazetemiz çalışanlarının gününü kutlayarak; sağlık, mutluluk ve başarıları diledi.
Başkan Coşar, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyarak görev yapan gazetecilerin, toplumsal kalkınmada ülkemizin gelişmesinde önemli yeri ve değeri vardır. 
Geçmişten bugüne ülkemizin ve ilçemizin gelişmesine önemli katkılar sağlayan basın yayın kuruluşlarımız, günün imkânlarına göre kendilerini yenileyerek, şartlar ne olursa olsun katkılarını sürdürmektedirler. 
Toplumların haber alma hakkını elde etmesi için her koşulda canla başla çalışan gazetecilerin özverili çalışmalarını tebrik eder Zor şartlar altında, meslek etiğinden taviz vermeden, çalışmalarını sürdüren tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.
ALTINTAŞ: GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Altıntaş mesajında şöyle dedi:
“Kamuoyunu doğru haberle bilgilendirmek için kalemini hakikat ve adaletten ayırmayan, türlü zorluklara rağmen ilkelerinden taviz vermeden gece gündüz mesleğini yapan tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.”
KOÇYİĞİT: SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM
Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit’ de Günümüzü kutlayan Başkanlar arasında yer aldı. Başkan Koçyiğit, kutlama mesajında; “Topluma haber aktarımını sağlamak adına gece gündüz demeden, canla başla, büyük bir özveri ile çalışan tüm gazeteci kardeşlerimin ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ