COŞAR GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

Okuduğunuz haber
BASININ YÜKÜNÜ COŞAR SIRTLADI

BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    BASININ YÜKÜNÜ COŞAR SIRTLADI

BASININ YÜKÜNÜ COŞAR SIRTLADI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın ilçelerdeki gazetecilerle buluşmasında ulaşım sorununu çözen Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar büyük takdir topladı.

GÜNCEL      07 Temmuz 2022 - 20:14     0

BASININ YÜKÜNÜ COŞAR SIRTLADI

 Boğazlıyan, Çayıralan, Akdağmadeni, Sarıkaya, Çekerek, Sorgun ve Yerköy’deki gazetecilerin Ankara’ya ulaşması noktasında minibüs tahsis ederek basına verdiği değeri bir kez daha ortaya koyan Başkan Coşar’a, gazeteciler ayrı ayrı teşekkür etti.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, önceki gün ilçe gazetecileriyle Gölbaşı Hakimevi’nde bir araya geldi.
7 ilçede faaliyetlerini sürdüren yaklaşık 15 gazetecinin önündeki en büyük engel olan ulaşım sorununa, her fırsatta basının yanında ve destekçisi olan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar koştu.
Gazeteciler Ankara’ya taşıyacak minibüs tahsis ederek bir arada gitmelerini sağlayan Başkan Coşar, her bir gazetecinin ayrı ayrı takdirini topladı.
Basına verdiği değeri sağladığı imkanla bir kaz daha gösteren Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ı telefonla arayarak teşekkür eden gazeteciler, “Bizlerin bir arada Ankara’ya ulaşmasını sağlayarak büyük bir jest yapan sayın Coşar, bir kez daha gönlümüzde taht kurmuştur. Allah kendisinden razı olsun diyor, en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ