ERDEM: GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Okuduğunuz haber
BASIN MİLLETİN MÜŞTEREK SESİDİR

TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN HABER

Anasayfa   /    Güncel    /    BASIN MİLLETİN MÜŞTEREK SESİDİR

BASIN MİLLETİN MÜŞTEREK SESİDİR

Belediye Başkan Yardımcısı Feramuz Bozoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret ederek çalışan basın mensuplarına hediyelerini takdim etti.

GÜNCEL      11 Ocak 2022 - 00:11     0

BASIN MİLLETİN MÜŞTEREK SESİDİR

Belediye Başkan Yardımcısı Bozoğlu, halkın haber alma özgürlüğünü yerine getiren basının önemine değinerek, “Özgür ve tarafsız basın, demokratik bir toplum için en önemli unsurların başında gelir.
Gazetecilik mesleği, bilgi kirliliğinin yoğun olarak yaşandığı günümüzde, çok daha ağır ve büyük bir sorumluluk taşımaktadır.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi “Basın, Milletin müşterek sesidir. Basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir” ilkesinden hareketle her şart altında çalışmalarını sorumluluk bilinci içerisinde sürdüren tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ