BAŞER İFTARLIK DAĞITTI

Okuduğunuz haber
BAŞER: BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

YILMAZ YASA BOĞDU

Anasayfa   /    Güncel    /    BAŞER: BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

BAŞER: BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Vefa İftar Programı’na katılan Milletvekili Başer, yol arkadaşlarıyla kucaklaştı, özlem giderdi

GÜNCEL      19 Nisan 2022 - 00:35     0

BAŞER: BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanlığı tarafından “vefa” iftar programı düzenlendi. 
AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, belde belediye başkanları, Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, MHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu ve yönetimi,  AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan, partide görev almış teşkilat üyeleri, partililer katıldı.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, teşkilat üyeleri ile birlikte bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi.
Partinin kuruluşundan bu güne kadar görev almış teşkilat mensuplarına ve vatandaşlara yönelik düzenlenen iftar programında konuşan Milletvekili Başer, Birlik ve berberlik içerisinde çalışmalara devam edeceklerini aktardı.
Milletvekili Başer, "Biz kardeşiz, birlikte daha güçlüyüz. Geçmişten bugüne dava ve yol arkadaşlığımızı yapan kardeşlerimizle Boğazlıyan'da "Vefa İftarı"nda buluştuk. Kucaklaştık. Özlem giderdik.
20 yıllık iktidarımızda büyük özveri ve fedakarlıkla yol arkadaşlığımızı yapan, seçim başarılarımızın mimarları değerli dava arkadaşlarımızı saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.
Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, birlik ve beraberlik mesajı vererek, iftar programına katılım sağlayan tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti. Başkan Düğenci, teşkilatlarının sahada olduğunu vurguladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ