Yapalak’ta 6 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Okuduğunuz haber
BAŞER BİDEN’E DERS VERDİ

SARIBAL: ELBAŞI BİZİM KIYMETLİMİZ

Anasayfa   /    Güncel    /    BAŞER BİDEN’E DERS VERDİ

BAŞER BİDEN’E DERS VERDİ

ABD başkan adayı Joe Biden’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Onu darbeyle değil seçimle devireceğim” ifadelerini kullandığı konuşmasının gündem olmasıyla tepkiler gelmeye devam ediyor.

GÜNCEL      17 Agustos 2020 - 22:50     0

BAŞER BİDEN’E DERS VERDİ

Ak parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, ABD başkan adayı Joe Biden’ın küstah sözlerine, Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkamayacaksınız. Liderimiz ve milletimizle birlikte kutlu yürüyüşümüz azim ve inançla devam edecektir dedi ve sözlerine şöyle devam etti.
Başer”Kutlu yürüyüşümüz Joe Biden ve Türkiye düşmanlarının uykularını kaçırmışa benziyor. Siz ne kadar muhalefet partileriyle ittifak yaparsanız yapın Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkamayacaksınız. Liderimiz ve milletimizle birlikte kutlu yürüyüşümüz azim ve inançla devam edecek.
Türkiye ve millet düşmanları Türkiye’nin hala eski Türkiye olduğu hayaliyle yaşıyorla. Bu sevaptır Recep Tayyip Erdoğan la birlikte sözde kararda milletindir. Aziz Milletimiz dışında hiç bir güç tanımadık, tanımıyoruz. Vesselam”dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ