KURSİYERLERDEN MEHMETÇİK’E DESTEK

Okuduğunuz haber
BARIŞ PINARI HAREKATINA ŞEKER’DEN BÜYÜK DESTEK

BÖLGENİN ATEŞİNİ SÖNDÜRECEK

Anasayfa   /    Güncel    /    BARIŞ PINARI HAREKATINA ŞEKER’DEN BÜYÜK DESTEK

BARIŞ PINARI HAREKATINA ŞEKER’DEN BÜYÜK DESTEK

Kahraman Türk Ordumuzun, Türk Milletinin varlığına kasteden terör yuvalarına karşı  başlatmış olduğu “Barış Pınarı Harekatına” katılan bütün yiğitlerin kazasız, belasız ama başarı ile yuvalarına dönmeleri için  Kayseri Şeker tarafından  “Barış Pınarındayız Mehmetçiklerimizin yanındayız” etkinliği düzenlendi.

GÜNCEL      14 Ekim 2019 - 23:32     0

 BARIŞ PINARI HAREKATINA ŞEKER’DEN BÜYÜK DESTEK

Kayseri Şeker Fabrikası meydanında düzenlenen etkinliğe Kayseri  Pancar Kooperatifi  ve Kayseri Şeker Fabrikası yönetimi ,Kayseri Şeker çalışanları, Şeker-İş Sendikası Kayseri Şubesi, Kayseri Şekerspor Güreş takımı güreşçileri tam kadro katıldılar. 
Kahramanlık Marşları ve şiir dinletileri ile başlayan etkinlikte Kayseri fuar Ahmet inci camisi imam hatibi  Hüsrev Çakmak Fetih Suresini okudu.
Çok duygusal anların yaşandığı etkinlikte konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay her ne kadar cismen buralardaysak da ruhen  kahraman Mehmetçiklerimizin  yanındayız dedi.
Başkan Akay konuşmasını şöyle sürdürdü;  Biraz önce Fetih Suresi ile ve şimdi ordunun duası ile başladık sözlerimize, Değerli Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaşlarım, Aziz çalışma arkadaşlarım, Kayseri Şeker Ailesinin aziz mensupları ve Büyük Türk Milletinin şerefli bireyleri olarak ülkemizin güney sınırlarının ilerisinde kahraman ordularımızca başlatılan Barış Pınarı Harekâtına katılan Kahraman Mehmetçiklerimizle bir ve beraber olduğumuzu ilan etmek haykırmak için bu Cuma Vaktinde mübarek bir zaman diliminde toplanmış bulunuyoruz. 
Bu gün bu harekâta katılan kahramanlarımızın tehlil ve tekbir seslerinin Orta Asya’dan Anadolu’ya at sırtında yürüyen Alperenlerin, Rumeli Gazilerinin tehlil ve tekbir sesleri ile birlikte olduğunu biliyoruz aynı ruhu yaşadıklarını, aynı duyguyu hissettiklerini biliyoruz.
Çünkü bizler de aynısını hissediyoruz. Bizler bedenen burada olsak da ruhumuzla birlikte oradayız. İnanıyoruz ki Büyük Türk Milletinin bütün mensupları da oradadırlar. Şimdi Barış Pınarı Harekâtına katılan Kahraman Ordumuz için bu mübarek zamanda Yüce Mevla’mıza dualarımızı ve dileklerimizi hep birlikte ulaştırmak istiyoruz.  
Ey Allah’ım senin yücelttiğin değerleri yücelten bu kutlu yolun bin yıldır temsilcisi olan Aziz Türk Milletinin ve onun Kahraman Ordusunun yardımcısı ol. Vatanımıza, bayrağımıza ve tüm kutsallarımıza karşı savaş açmış hainlerin emellerini boşa çıkar.
 Türk İslam Âleminin bileğini güçlü, gücünü erdemli eyle, geçmişte bahşettiğin kutlu zaferlerin aynısını bu gün Barış Pınarı Harekâtında bulunan Kahraman Ordumuza da nasip eyle. Onların yüreklerindeki vatan aşkını bizlerin kalbinde de halk et.  Sayılarını eksiltmeden onları Aziz Vatanımıza geri döndür, evliyanın, enbiyanın şühedanın himmetini onlarla birlikte kıl. Onların düşmana karşı yaptıkları her hamleyi Din-i Mübin’in yükselmesine vesile kıl. 
Kahraman askerlerimizin attığı adımları gönül coğrafyamızın her bir karışında mazlum, masum ve mağdur olarak boynu bükük ve gözü yaşlı şekilde hayat süren soydaşlarımızın ve dindaşlarımızın yeniden dirilmesine sebep eyle.
Bu güzel ülkemize Aziz Vatanımıza, Necip Milletimize can-ı gönlüden hizmet edenlere sen yardım eyle, bizleri de bu vatan için aşk ile çalışmalarımızda başarılı eyle, güzel vatanımızı her türlü tehlikeden emin eyle, bu vatan uğruna ve bütün kutsallarımız uğruna şehit düşmüş tüm şühedayı rahmet ve gazilerimiz minnetle yâd ediyoruz. Haberdar eyle. Ey Rabbimiz ol deyince olduran sensin kapına geldik sana sığındık boş çevirme…Amin amin…
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ