Türkiye'de örneği yok

Okuduğunuz haber
BABACAN GELİYOR

DOĞRUDAN TEMİN UYARISI

Anasayfa   /    Güncel    /    BABACAN GELİYOR

BABACAN GELİYOR

DEVA Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı M. İsmail Paşaoğlu; "Partimize ve Genel Başkanımıza  yakışır bir miting olacak"

GÜNCEL      01 Agustos 2022 - 23:08     0

BABACAN GELİYOR

DEVA Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı M. İsmail Paşaoğlu, 13 Ağustos Cumartesi günü saat 18:00’de gerçekleştirecekleri DEVA Partisi Yozgat mitinginin partilerine ve Genel Başkanlarına yakışır bir miting olacağını söyledi.
Boğazlıyan gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı M. İsmail Paşaoğlu, DEVA Partisi’nin ülkeye deva olacağını kaydetti.
Başkan Paşaoğlu, “Ülkemiz zor ve sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Yaz dönemi olması dolayısıyla vatandaşlarımız kendi bütçelerinde yani giderlerinde yüzde 50 kısıtlamaya gitse de önümüzdeki kış gerçekten hepimiz için daha zor geçecek. Toplumda şöyle bir algı oluştu, bunu zaman zaman sosyal medya paylaşımlarında da görüyorum; “zor günler geride kaldı daha zor günler bizi bekliyor.” evet vatandaşlarımız çok doğru bir tespit yapmış. 
Milletimiz, DEVA Partisi iktidarı ve Sayın Genel Başkanımız liderliğinde her alanda özlediği beklediği huzur ve güvene kavuşacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesile ile bir kez daha Boğazlıyanlı hemşehrilerimizi 13 Ağustos Cumartesi günü saat 18:00’de Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nda Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın katılımı ile gerçekleştireceğimiz mitingimize bekliyoruz.”ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ