EĞİTİMDE GURUR TABLOMUZ

Okuduğunuz haber
AYDIN METEM’İ ZİYARET ETTİ

KOMBİNE ÜRETİME GEÇİYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    AYDIN METEM’İ ZİYARET ETTİ

AYDIN METEM’İ ZİYARET ETTİ

Boğazlıyan Kaymakamı Recep AYDIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ŞİMŞEK ile birlikte ilçemiz merkezinde bulunan Necmettin Yıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. 

GÜNCEL      17 Ocak 2022 - 23:46     0

AYDIN METEM’İ ZİYARET ETTİ

Meslek Atölyelerini gezerek incelemelerde bulundu, öğrencilerle sohbet ederek durumları hakkında bilgi aldı. Öğretmenler ile toplantı yaparak Covid-19 hakkında bilgilendirme yaptı ve aynı zamanda Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanarak KOP Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Programınca desteklenen Enerji Verimliliği Pilot Uygulama ve Araştırma Merkezi hazırlıklarını yerinde inceledi. 
Görevli personelle sohbetler eden Kaymakam Recep Aydın Projede 2.Dönem usta, kalfa ve öğrenci eğitimlerine başlanacak seviyeye geldiğini görmekten mutlu olduğunu ifade etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ