VATAN SİZLERE MİNNETTARDIR

Okuduğunuz haber
AYDIN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

BAŞMISIRLI BOĞAZLIYAN’A GELİYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    AYDIN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

AYDIN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

Boğazlıyan Kaymakamlığı görevine başladığı günden itibaren eğitimi önceleyen Recep Aydın, bir önceki eğitim öğretim yılında takdir ve teşekkür alan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere yeni dönem için tavsiyelerde bulunan Kaymakam Aydın, öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

GÜNCEL      21 Eylül 2021 - 00:28     0

AYDIN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

Boğazlıyan Kaymakamlığı ve Boğazlıyan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan, “Okul Destek Projesi” kapsamında projeden yararlanan ve bir önceki öğretim yılında taktir ve teşekkür alan çocukları makamında kabul eden Kaymakam Recep Aydın, başarıyı ödüllendirdi.
Göreve başladığı günden itibaren eğitimi önceleyen Kaymakam Aydın, hiçbir başarının tesadüfi olmadığını belirterek, öğrencilere yeni dönemde de tavsiyelerde bulundu, başarılarının artarak devam etmesini istedi.
Boğazlıyan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sevda Şahin, meslek elemanlarının proje kapsamında yapılacak yeni etkinlikleri ve başarılı bir öğretim yılı için yapılması gerekenleri planlandığını söyledi.
Şahin, “Tüm çocuklarımıza yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyor, sayın Kaymakamımıza hediyeleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ