DYNOBİL EKSPERTİZ BOĞAZLIYAN’DA

Okuduğunuz haber
AVŞAR , BAŞKANLARA TAVSİYEDE BULUNDU

İŞ BİTER, ENERJİMİZ ASLA

Anasayfa   /    Güncel    /    AVŞAR , BAŞKANLARA TAVSİYEDE BULUNDU

AVŞAR , BAŞKANLARA TAVSİYEDE BULUNDU

Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat eski İl Başkanlarından Zekeriye Avşar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarına pandemi sürecinde neler yapılması gerektiği hususunda bir dizi tavsiyelerde bulundu.

GÜNCEL      01 Aralik 2020 - 00:14     0

AVŞAR , BAŞKANLARA TAVSİYEDE BULUNDU

Takipçileri tarafından büyük beğeni alan paylaşımda Avşar, su paralarından tutun da, odun ve kömürü olmayan vatandaşa varıncaya kadar yardım elinin uzatılarak gönüllerin alınmasını istedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat eski İl Başkanlarından Zekeriye Avşar, pandemi sürecinin en yoğun yaşandığı günümüzde, ilçe ve belde belediye başkanlarına bir dizi tavsiyelerde bulundu.
Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda büyük takdir toplayan Avşar, virüs sebebiyle “su paralarını almayın, canı burnundaki esnaflara gıda yardım paketleri dağıtın diyerek” önerisinde bulundu.
Servis ve minibüs sahipleri ile şoförlerine acil maddi yardımın yapılması gerektiğini hatırlatan Avşar, odunu kömürü olmayanlara yardım edilmeli, esnaf ve vatandaşın belediyeye olan borçlarını erteleyin tavsiyesinde bulundu.
Paylaşımıyla belediye başkanlarının dikkatini çeken AK Parti eski İl Başkanı Zekeriye Avşar, şunları dile getirdi:
“Yozgat ve ilçeleri ayrıca belde bel başkanlarına
Tavsiyeler:
1.virüs sebebiyle su paralarını almayın
2.Canı burnundaki esnaflara gıda yardım paketleri dağıtın
3.Servis minibüsü sahipleri ve şöförlerine acil maddi yardım yapın.
4.Odunu kömürü olmayana yardım yapın
5.Belediyelerinize olan borçları erteleyin.
6.Cenaze sahiplerine ayırt etmeksizin giderlerini karşılayın evlerine yemek gönderin
7.İşinizi gücünüzü bırakın makam aracınızdan inin vatandaşın yanında olun."Beni bu makama siz getirdiniz" emrinizdeyim deyin gönül alın.”

https://www.facebook.com/zekeriya.avsar.77

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ