MAKAM KAPISINI SÖKTÜRDÜ

Okuduğunuz haber
ARSLAN YENİFAKILI’DA KÜKREDİ

COŞAR’LA HİZMETE DEVAM

Anasayfa   /    Siyaset    /    ARSLAN YENİFAKILI’DA KÜKREDİ

ARSLAN YENİFAKILI’DA KÜKREDİ

31 Mart yerel seçimde; AK Parti Yenifakılı Belediye Başkanı Yalçın Karadavut koltuğunu İYİ Parti Adayı Soner Yalçın’a kaptırırken, İl Genel Meclis Üyesi ve Adayı Cevdet Arslan ise seçimden güçlenerek çıktı. 3 dönem AK Parti İlçe Başkanlığı ve 1 dönem İl Genel Meclis Üyeliği görevini yürüten Arslan’ın ilk demeci; “Yenifakılı benim tek aşkım” oldu.

SİYASET      05 Nisan 2019 - 15:45     0

ARSLAN YENİFAKILI’DA KÜKREDİ

Yenifakılı’da siyasetin önde gelen ve AK Parti’nin vazgeçilmez isimlerinden Cevdet Arslan, bir seçimden daha güçlenerek çıktı.
LÜGATINDA KAYBETMEK YOK
Gerek 3 dönem yürüttüğü İlçe Başkanlığı ve gerekse üstlendiği İl Genel Meclis Üyeliği seçimlerinde hiç kaybetmeyen ve son olarak AK Parti Yenifakılı İl Genel Meclis Üyesi Adayı olan Cevdet Arslan, 31 Mart yerel seçimde de AK Parti bayrağını daha yükseğe taşıdı.
Arslan’ın İlçe Başkanlığı döneminde MHP’li Belediye’yi AK Parti’li Aday Yalçın Karadavut’a kazandırmakla ünlenen ve ilçeye hizmet ve yatırımların gelmesinde lokomotif rol üstlenen Arslan, ilçe halkının vazgeçilmezi oldu.
Yenifakılı Belediye Başkanı ve Adayı Yalçın Karadavut, koltuğunu koruyamazken, Cevdet Arslan, köylünün ve ilçe halkının büyük desteğiyle bir kez daha İl Genel Meclis Üyesi seçilerek, bölgenin en tecrübeli ismi oldu.
Önceki gün Boğazlıyan’a gelerek İlçe Seçim Kurulu Müdürü’nden mazbatasını ailesiyle birlikte alan Arslan, “Yenifkalı benim tek aşkımdır. Hizmet etmek boynumun borcudur. Bugüne kadar ne söylediysek AK Parti iktidarımız sayesinde hepsini gerçekle buluşturduk. İnşallah yeni dönemde de ilçemiz ve köylerimiz hizmet almaya devam edecektir.
Hayatım boyunca benim en büyük desteğim baba ve anneme, hayat arkadaşım sevgili eşime ve dostlarıma sevenlerim ve 13 yılık başkanlık sürecinde bana güvenen AK Parti ailesine, sevdam Yenifakılı halkımıza teşekkür ediyor, en kalbi şükranlarımı sunuyorum.”


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ