BAŞER’DEN 1 MAYIS KUTLAMASI

Okuduğunuz haber
ARSLAN’A NAZAR DEĞDİ!

HALICI’YA BÜYÜK ONUR

Anasayfa   /    Güncel    /    ARSLAN’A NAZAR DEĞDİ!

ARSLAN’A NAZAR DEĞDİ!

Adalet ve Kalkınma Partisi Yenifakılı İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Arslan, trafik kazası geçirdi. Önceki Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nı takip etmek üzere hareket eden Arslan, yola karşı yönden gelen araçla çarpıştı. Her iki sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda maddi hasar oluştu.

GÜNCEL      01 Mayis 2019 - 23:54     0

ARSLAN’A NAZAR DEĞDİ!

Yenifakılı ilçesinin tecrübeli siyasetçilerinden, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Arslan’a kaza geçirdi. 
31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde, AK Parti Yenifakılı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulunan, ancak Genel Merkez tarafından ikinci kez İl Genel Meclis Üyeliği’ne aday gösterilen Cevdet Arslan, partisinin Belediye’yi kaybetmesine karşın İl Genel Meclis Üyeliği’ni yeniden kazanarak bir kez daha gönüllerde taht kurdu.
Tüm mesaisini ilçe ve köylerinin daha fazla hizmet ve yatırım alması için harcayan Arslan, önceki gün kaza yaptı. Yoğun iş temposuyla yorgun düşen ve dikkatini dağılan İl Genel Meclis Üyesi Arslan, önceki gün Cumhuriyet Ortaokul öğrencilerinin hazırladığı Bilim Fuarı etkinliğine katılmak üzere çıktığı yolda, karşı yönden gelen araçla çarpıştı.
Kazayı yara almadan atlatan Başkan Arslan, diğer sürücüye geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Rabbim başka kaza bela vermesin diye dua etti.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ