KAYALAR: HİZMET İÇİN GELİYORUZ

Okuduğunuz haber
YOZGAT DEVLET’İ AĞIRLADI

SEDEF: TEŞEKKÜRLER YOZGAT

Anasayfa   /    Güncel    /    YOZGAT DEVLET’İ AĞIRLADI

YOZGAT DEVLET’İ AĞIRLADI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yozgat’ta, “Sıra Sende Aziz Milletim Sıra Sende” temalı açık hava toplantısında konuştu. Bahçeli, Yozgatlılarla birlikte olmaktan ve muhteşem kadroyla bulunmaktan son derece memnun olduğunu söyledi. 

GÜNCEL      09 Mayis 2023 - 00:16     0

YOZGAT DEVLET’İ AĞIRLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yozgat Cumhuriyet Meydan’ında vatandaşlara seslendi.
Yozgatlının cesur olduğunu ve zalime boyun eğmeyeceğini vurgulayan Başkan Bahçeli, Millet İttifakı’na yönelik eleştirilerde bulundu.
Bahçeli, “Yozgat’a haram giremez, girmemiştir. Yozgat cesurdur, zalime boyun eğmez. Milli umutları karartmak isteyen siyasi partiler zillet ittifakında toplanmıştır. Gerçek ortadadır. Önce sipariş masa kurdular. Sonra 6 parti o masaya oturdu. Bizim için malum olanı tescillediler. CHP ile PKK aynı masadadır. FETÖ masanın gözcüsüdür. 
İYİ Parti ile HDP ve PKK bir elmanın iki yarısı. Kılıçdaroğlu’na ‘Kazanamayacak aday’ dediler, masada kriz çıkardılar. Birbirlerine oyun oynadılar. Milletimizi aldatmak istediler. Adına ‘Strateji’ dediler. Sonra tutup iki büyükşehir belediye başkanını Cumhurbaşkanı Yardımcısı dediler. Önlerine kim geldiyse olmayan makamları dağıttılar. Sabah ilk kalkanı Cumhurbaşkanı Yardımcısı yaptılar” açıklamasında bulundu.
Bahçeli, “Türkiye tek ses, tek nefestir. Karşımıza çıkan bütün engelleri teker teker geçeceğiz. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar, mutlaka başaracağız. Devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye. Yeni Türkiye, yeni hayat hep birlikte kurarız. Milli birlik ve kardeşlikle hep birlikte yaşarız. Engelleri, zorlukları hep birlikte aşarız” şeklinde konuştu.
“Devletin gücü milletin ferasetiyle hep birlikte yaparız. Hep birlikte Türk milletiyiz” diyen Bahçeli, “Himaye edenimiz Allah, destekçimiz büyük Türk milletidir. Açık hesap 14 Mayıs 2023 tarihinde sandıkta görülecektir” şeklinde konuştu. 
SIRA SENDE YOZGATLI KARDEŞİM
Yozgatlılara 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Cumhur ittifakına destek verilmesi gerektiğini ifade eden Bahçeli, “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine hazır mısınız?, Sandığa gidecek misiniz, Yozgat’ın onurunu, haysiyetini, Cumhuriyet’in kutlu emanetlerini koruyacak mısınız? MHP’ye tam destek, hep destek sonuna kadar destek olacak mıyız? Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı sahiplenecek miyiz? Yola devam diyecek miyiz? Aziz milletim sıra sende. Sıra sende Yozgatlı kardeşim. Huzurlu bir hayat için sıra sende. Bizim tarafımız belli. Himaye edenimiz Allah destekçimiz büyük Türk milletidir. Açık hesap 14 Mayıs’ta sandıkta görülecektir” diye konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ