MHP’NİN İFTAR SOFRASI DOLUP TAŞTI

Okuduğunuz haber
SARPDAĞ’DAN KADİRŞİNAS PAYLAŞIM

KIRIKHAN’DA GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    SARPDAĞ’DAN KADİRŞİNAS PAYLAŞIM

SARPDAĞ’DAN KADİRŞİNAS PAYLAŞIM

Hayırsever esnaflarımızdan Kadir Sarpdağ, depremzedeleri bir kez daha sevindirdi

GÜNCEL      11 Nisan 2023 - 02:25     0

SARPDAĞ’DAN KADİRŞİNAS PAYLAŞIM

6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ilde büyük yıkıma sebep olan depremler sonrası iş adamlarından, esnaftan ve meslektaşlarından topladığı 20 büyükbaş, 500 küçükbaş ve 1 milyon TL’ye yakın bağışı deprem bölgesine ulaştıran hayırsever esnaflarımızdan Kadir Sarpdağ, önceki gün de 1 tır gıda malzemesiyle birlikte 150 aileye biner liralık yardımda bulundu. Ramazan ayının manevi atmosferinin yaşandığı günümüzde yardımlarla buluşan depremzedeler, hem duygulandı hem de emeği ve katkısı geçen tüm Boğazlıyan halkına teşekkür etti.

İsmi yardımda yarışanlar arasında ilk sıralarda yer alan Boğazlıyanlı hayırsever esnaflarımızdan Kadir Sarpdağ, Ramazan ayının manevi hazzını yaşadığımız şu günde iş adamları, esnaflar, meslektaşları ve ilçe halkından toplanan yardımlar depremzedelere bir bir ulaştırıldı.
Hatay iline bağlı Kırıkhan ilçesinde Boğazlıyan Belediyesi tarafından oluşturulan ve 150 ailenin kaldığı Konteynır Kent’teki depremzedelere 1 tır gıda malzemesi ulaştıran Sarpdağ ve hayırseverler, her bir aileye de bin lira nakdi yardımda bulunarak bir kez daha hayır duası aldılar.
Asrın felaketi”nin yaşandığı ilk günden itibaren yardımda ve hayırda yarışan Kadir Sarpdağ, ilk etapta topladığı 20 büyükbaş ve 500 küçükbaş hayvanın yanında 1 tır dolusu malzemeyi bölgeye ulaştırarak yaraların bir nebze olsun sarılmasına ve depremzedelerin hayata tutunmasına vesile oldu.
6 Şubat’ın insanlık için önemli bir sınav olduğunu belirten Kadir Sarpdağ, “6 Şubat Pazartesi sabahı herkes depremi konuşuyordu. Deprem olmuştu ve bu çok büyük bir felaketti. Bir şeyler yapmak gerekiyordu. İnsanlık canıyla mücadele ederken bizler ne yapabilirdik peki? Kaybedilecek zaman yoktu. Arkadaşlarımızla bir araya gelerek neler yapabileceğimizi düşündük, istişareler sonucunda biz de yaşanan acıya ortak olmaya, bir yaraya merhem olmaya, bir gönle dokunmaya, Yaradan’ın rızasına mazhar olmaya karar verdik. 
Her bir arkadaşımız canla başla bir nebze olsun fayda sunabilmek için gayret ettiler. Başlattığımız yardım organizasyonuna 7’sinden 70’ine hemşehrilerimiz yardım etmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. En kısa sürede 20 büyükbaş ve 500 küçükbaş hayvanın yanı sıra, gıda ve giyecek yardımının yanında yaklaşık 1 milyon TL. topladık ve deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırdık. Bir nebze de olsa depremzedelere destek sunduğumuz için huzur duyuyoruz. 
Ramazan ayı münasebetiyle halkımızın ihtiyaçlarını gidermek amacıyla 1 tır dolusu gıda malzemesini bölgeye ulaştırdık. Yine gönüllü arkadaşlarımızla birlikte depremzedeleri ziyaret ederek onlara maddi ve manevi destek olmaya gayret gösterdik.
Kampanyamıza yardımda bulunan herkesten Allah razı olsun. İhtiyaç olduğu sürece biz de yardımlarımızı sürdüreceğiz. Organizasyonumuzda emeği geçen, katkıda bulunan tüm hayırsever hemşehrilerimize teşekkür ediyor, kalbi şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ