GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Okuduğunuz haber
BÜYÜK TÜRKİYE ZAFERİ İÇİN BOĞAZLIYAN HAZIR!

Yaralar sarılacak

Anasayfa   /    Güncel    /    BÜYÜK TÜRKİYE ZAFERİ İÇİN BOĞAZLIYAN HAZIR!

BÜYÜK TÜRKİYE ZAFERİ İÇİN BOĞAZLIYAN HAZIR!

Cumhurbaşkanı seçiminin 28 Mayıs'ta gerçekleşecek ikinci turu öncesi Cumhur İttifakı’nı oluşturan siyasi partilerin temsilcileri ve belediye başkanları alanda olmaya, hemşehrileriyle buluşmaya devam ediyor. Sanayi esnafını tek tek ziyaret eden ve Recep Tayyip Erdoğan için bir kez daha destek isteyen Temsilciler, “Bugüne kadar tarihinde vatanını, milletini sevenlerin, bulunduğu ilçemizde, gereğini cumhurbaşkanlığımıza olan ve ülkemize olan varlığımızı gösterdik. İnşallah 28 Mayıs’ta daha fazlasını göstereceğiz” dedi.

GÜNCEL      17 Mayis 2023 - 22:35     0

BÜYÜK TÜRKİYE ZAFERİ İÇİN  BOĞAZLIYAN HAZIR!

Cumhur İttifakı ortakları, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları ve İl Genel Meclis Üyeleri, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı seçimi öncesi bir kez daha alanları doldurarak hemşehrileriyle buluştu.
Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen esnaf ziyaretine; AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, Belediye Başkan Yardımcısı Feramuz Bozoğlu, Belediye Encümenleri Faruk Özalp, Uğur Paşaoğlu, Şükrü Çetindağ, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünsal Sezer, AK Parti ve MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
Sanayi esnafını tek tek ziyaret eden Başkanlar, “hayırlı işler, bereketli kazançlar” dileğinde bulundu. Düğenci ve Demiroğlu, “14 Mayıs sandığı gösterdi ki; milli irade  Cumhur İttifakı’nın yanında olmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanımızı işaret ediyor. Halkımızın 28 Mayıs mührü, bu işaretin nihai noktasını koyacak. AK Parti ve MHP teşkilatları tüm benliği ve varlığı ile alanda olmaya, hemşerilerimizle buluşmaya devam ediyor. İnanıyoruz; ‘Büyük Türkiye Zaferi’ için de sandıkta buluşacağız” diye konuştu.
İlçe Başkanları Osman Düğenci ve Selahattin Demiroğlu daha sonra şu ortak mesajı verdiler:
“Cumhur İttifakı ortakları olarak gündemimizde, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi yer alıyor.  “Cumhur İttifakı ulu bir çınardır. Kökleri inancımıza,  Mazisi kutlu tarihimize dayanır.
Cumhur İttifakı; kapalı kapılar ardında gizli saklı değil, milletimizin huzurunda apaçık milleti ve devleti için ömür tüketenlerin kurduğu kutlu bir birlikteliktir.  28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için Cumhur İttifakı bileşenleri olarak birlikte çalışıyoruz. “Vatan, Millet, Bayrak ve Mukaddesat” diyen Boğazlıyanlı hemşehrilerimizin güçlü desteği ile inşallah 28 Mayıs’ta Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla yeniden Reis-i Cumhur seçeceğiz. 
COŞAR’DAN TEŞEKKÜR
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Yozgat’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek verdiğini belirterek, 28 Mayıs’ta aynı desteğin yansıyacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı en fazla oy veren dördüncü il olduklarının altını çizen Coşar, “Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti'mizin yanında olduğunu gösteren Yozgat bu sefer de aynı şekilde desteğini gösterdi. Yüzde 72,70'lik destek ile hem demokrasisine hem de Reis'ine ve Ak Parti'ye olan desteğini bir kez daha göstermiş oldu" ifadelerine yer verdi.
28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri için de Cumhur İttifakı’nın bileşenleri olarak yoğun bir tempoda çalışacaklarını ifade eden Başkan Coşar, 28 Mayıs seçimlerinde Türkiye dördüncülüğünü birinciliğe taşımak için çalışacaklarına değindi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ