Sedef, Niğdelilerle buluştu

Okuduğunuz haber
AKAY, BAŞHOROZ’DA ÇİFTÇİ İLE BULUŞTU

AVŞAR BOĞAZLIYAN’I İŞARET ETTİ

Anasayfa   /    Güncel    /    AKAY, BAŞHOROZ’DA ÇİFTÇİ İLE BULUŞTU

AKAY, BAŞHOROZ’DA ÇİFTÇİ İLE BULUŞTU

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Boğazlıyan ilçesine bağlı Başhoroz Köyü’ndeki pancar söküm programına katıldı. Pancar tarlasında çiftçilerle adeta şenlik havasında bir araya gelen Başkan Akay, Çiftçinin binbir zahmetle alın teriyle yaptığı işin gerçekten değerli ve anlamlı olduğunu vurguladı.

GÜNCEL      10 Ekim 2022 - 23:24     0

AKAY, BAŞHOROZ’DA ÇİFTÇİ İLE BULUŞTU

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, pancar hasadının tüm hızıyla sürdüğü şu günde Başhoroz Köyü’ndeki pancar söküm programına katılarak, üreticilere hem moral hem de destek verdi.
Pancar Üreticisi Mustafa Çakmak’ın davetine icabet eden Başkan Akay, yağmur eşliğinde pancarı sökümüne katıldı. Birliğin, beraberliğin ayyuka çıktığı söküm programını sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla değerlendiren Başkan Hüseyin Akay, “Anadolu’nun güzel gönüllü insanlarından, yiğit adamlardan; Başhorozlu Mustafa Çakmak kardeşimiz pancar söküm programına davet etti. Dağın başına beş yıldızlı lokanta kalitesinde sofra düzenlemiş. Ne desem az. Senin gibi gerçek üreten çiftçilerimizin Allah birini bin eylesin, emekleri zayi olmasın, bereketli ve bol kazançlı olsun. Bizleri de sizin sevginize, güveninize layık eylesin.
Bu programa katılan MHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu’na, Ticaret Odası Başkanı Öcal Öcalan’a, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Köksal Kılıçaslan’a, misafirlere ve Aziz çiftçilerimize teşekkür ediyorum.”


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ