ELİ ÖPÜLESİ YAŞLILARIMIZ

Okuduğunuz haber
ARABAŞI BAHANE, BOĞAZLIYAN ŞAHANE

BOĞAZLIYAN’DA İSTİHDAMA İŞKUR DESTEĞİ

Anasayfa   /    Güncel    /    ARABAŞI BAHANE, BOĞAZLIYAN ŞAHANE

ARABAŞI BAHANE, BOĞAZLIYAN ŞAHANE

Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan Teşkilatı’nca düzenlenen “Gönlümüzü ve İçimizi Isıtacak Arabaşı Gecesi” etkinliği birlik ve beraberliğe vesile oldu. Binlerin katıldığı ve şölen havasında geçen etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Sevgimiz de, muhabbetimiz de, gönlümüz de bir. İlçemizi daha nice projelerle çok daha iyi noktalara hep birlikte, ortak akılla ulaştıracağız” dedi.

GÜNCEL      09 Mart 2022 - 23:53     0

 ARABAŞI BAHANE, BOĞAZLIYAN ŞAHANE

AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği birbirinden zengin ve görkemli aktivitelere bir yenisini daha ekledi. Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen “Gönlümüzü ve İçimizi Isıtacak Arabaşı Gecesi” etkinliği renkli simaların ve görkemli bir kalabalığın katılımına sahne oldu. Belediye Başkanları, partililer, STK Temsilcileri, gençler, iş ve siyaset dünyası ile Boğazlıyan halkı yoğun katılım gösterdi.
“SALON TIKLIM TIKLIM DOLDU”
Teşkilat Üyeleri tarafından düzenlenen Arabaşı etkinliğine Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın yan ısıra, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, İl Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat İl Başkan Yardımcısı Ahmet Önen, MHP Boğazlıyan Teşkilat Başkanı Ahmet Acar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit ve Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran ile AK Parti İl Yönetim ve Gençlik Kolları ile İl Genel Meclis Üyeleri Muktat Erdem ve Mikayil Demir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tolga Altunpolat, Kadın Kolları Başkanı Gülten Ulusoy, partililer ve çok sayıda Boğazlıyan halkı katıldı.
Birlik ve beraberliğe vesile olan program; hoşgörünün, tevazunun ve samimiyetin hakim olduğu geceyi fırsat bilerek bir geleneğin yaşamasına da vesile oldu.
Başta gençler olmak üzere bir araya gelen yüzlerce vatandaş bir yandan gönül zenginliklerini, diğer yandan da yüz yüze iletişimin hakim olduğu, güven, huzur ve muhabbetin gönülleri doyurduğu gecede bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını yapan AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, sözlerine coşkulu kalabalığı en kalbi duygularıyla selamlayarak başladı. 
Düğenci; “Birlik ve muhabbet ortamında bir araya gelmek, kültürümüzü ve geleneklerimizi yaşatmak amacıyla ‘AK Parti Teşkilatımız’ca tertiplediğimiz; ‘Gönlümüzü Ve İçimizi Isıtacak’ ‘Arabaşı Gece’sinin hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar katılımlarınızdan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyor, muhabbetle kalın, sevgiyle kalın” şeklinde konuştu.
Daha sonra kürsüye davet edilen ve Başkan Coşar tezahüratlarına mazhar olan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, sözlerine böylesi anlamlı organizasyonu gerçekleştiren ve Boğazlıyan halkıyla bütünleşmeye vesile olan AK Parti İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu, Gençlik ve Kadın Kolları’na teşekkür ederek başladı.
Davete icabet eden MHP Boğazlıyan İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’ne, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne, Belediye Başkanlarına, STK Temsilcilerine, Dernek Başkanlarına ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Coşar, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Boğazlıyan için düşünüyor, Boğazlıyan’ın geleceği için çalışıyoruz” dedi.
Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş aşaması ve gelinen son durum hakkında geniş bilgiler ve Başkan Coşar, “Boğazlıyan’ın hayalini gerçekle buluşturmanın bir kez daha mutluluğunu yaşıyoruz. Kuruluş aşamasını Türkiye’de rekor sayılacak günde tamamlamanın gururunu yaşadıklarını anımsatan Belediye Başkanı Coşar, “İnşallah Mart ayı ile birlikte başlayacak olan alt yapı çalışmaları sonrasında yatırımcı iş insanlarımız ilçemize gelerek tesislerini kurmaya başlayacaklar. Öyle inanıyorum ki, birkaç yıl içerisinde Boğazlıyan ve bölgemizdeki binlerce gencimiz iş ve aş sahibi olacaktır. 
Organize Sanayi Bölgesi’nin yanı sıra, onlarca projemizi hayata geçirdik ve siz değerli halkımızın hizmetine sunduk. İnşallah böylesi hizmet ve yatırımlarımız artarak devam edecektir” diye konuştu.
Son olarak kürsüye davet edilen AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, AK kadroların en büyük özelliğinin birbirlerine gösterdiği vefa olduğunu söyledi. İl Başkanı Başer, “Birlik ve beraberliğimizi diri tutmak, teşkilatlarımızın kaynaşıp hasbihal ettiği, bizler için güzel bir ritüel olan Boğazlıyan teşkilatımızın Arabaşı Gecesine katılım sağladık. Bizleri her zaman büyük bir coşku ve heyecanla bağrına basan Boğazlıyanlı hemşerilerimize, bu müstesna geceyi organize eden Boğazlıyan İlçe Başkanımız Osman Düğenci ve yönetimine, Boğazlıyan Belediye Başkanımız Gökhan Coşar'a ve tüm teşkilat mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ