8 Köy birleşip yağmur duasına çıktı

Okuduğunuz haber
ANADOLU'DA BAHAR ŞENLİĞİ

Başkan Akay, "Şeker sektörü tatlanıyor, tatlanmaya devam edecek"

Anasayfa   /    Eğitim    /    Anadolu'da bahar şenliği

Anadolu'da bahar şenliği

Kaymakam Kemal Bey Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Bahar Şenliği ve Kermes, büyük ilgi gördü.

EĞİTİM      30 Nisan 2018 - 23:40     0

Anadolu'da bahar şenliği

Kaymakam Kemal Bey Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Bahar Şenliği ve Kermes, büyük ilgi gördü.
Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe; Belediye Başkanı Hamdi Erdal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, İl Genel Meclis Üyesi Bayram Eroğlu ve Ahmet Afşar başta olmak üzere, okul müdürleri, öğretmenler, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Boğazlıyan halkı katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Okul Müdürü Orhan Doğruel, okul öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan kermesten elde edilecek olan gelirin Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacağını söyledi.
Okul'un çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran Doğruel, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"2017-2018 öğretim yılı sosyal ve kültürel faaliyetler içerisinde yer alan çalışmaları başarı ile sonuçlandırmaya devam etmektedir. Öğrencilerimizi akademik olarak geleceğe hazırlamanın yanı sıra, sosyal ve sportif faaliyetlerde de başarılı çalışmalarımız devam etmektedir.
10 Nisan 2018 tarihinde Kaymakam Kemal Bey'in şehadetinin 99'uncu yılı münasebetiyle Boğazlıyan Kaymakamlığı - İstanbul Eyüp Sultan Kaymakamlığı ve İstanbul Boğazlıyan ve Köyleri Derneği'nin organizesiyle Milli Şehit Kaymakam Kemal Bey'i anma programını başarı ile icra ettik. Senaryosunu Okulumuz Öğretmeni Nilüfer Doğruel'in yazdığı tiyatro eseri büyük takdir topladı.
Yine okulumuz öğrencilerinin oynadığı Mamoşun Rüyası adlı 2 perdelik tiyatro eserini önümüzdeki günlerde sahneleyeceğiz. Oyunun beğenileceğini düşünüyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreni yine okulumuz tarafından gerçekleştirilecektir.
Bugün okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı Gazi ve Şehitlerimiz adına düzenlediğimiz gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağız.
Şanlı tarihimiz Türk Milleti'nin gösterdiği kahramanlıklarla doludur. Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda, Güney Doğu'da, 15 Temmuz'da, Fırat Kalkanı Harekatı'nda, Afrin'de şehadet şerbetini içenler sayesinde mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşıyoruz.
Aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları ve bize emanet ettikleri kutsal vatan toprakları Türk Milleti tarafından kutsal emanet olarak korunacaktır. Şehitlerimizi bir kez daha saygı ve şükranlar anıyoruz."
Okul Müdürü Orhan Doğruel'in konuşmasına müteakip, okul öğrencileri halk oyunları gösterisinde bulundu. "Şehit Geliyor" isimli katılımcıları oldukça duygulandırdı. 
Program, yarışmalar ve canlı müzik sunumu sonrasında yapılan ikramlarla son buldu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ