Tarihi imza atıldı

Okuduğunuz haber
AMBAR DA GÖNÜL SOFRASI

Eroğlu'nda şölen var

Anasayfa   /    Eğitim    /    Ambar da gönül sofrası

Ambar da gönül sofrası

Göreve geldiği günden itibaren tüm mesaisini; öğrencilerine, öğretmenlerine ve velilerine harcayan İdris DOĞAN yine bir ilke imza attı.

EĞİTİM      12 Haziran 2018 - 01:13     0

Ambar da gönül sofrası

İdris DOĞAN ‘ın okulumuz müdürlüğü görevini üstlenmesinden sonra eğitimdeki başarısının yanısıra, sosyal ve kültürel etkinliklerle de göz dolduran, isminden sıkça söz ettiren ve “AMBAR ÇALIŞIYOR” sloganını sosyal medya ya ezberleten Ambar İlkokulu 06.06.2018 Perşembe günü bir ilke daha imza attı. 
Kayseri Melikgazi Ambar İlkokulu bütün öğrenciler, veliler, öğretmenler ve davetlilerle okul bahçesindeki verdikleri iftar yemeğinde 600 kişiyi ağırladılar. 
SOFRADA BOLLUK VE BEREKET VARDI
Yıl içinde eğitim-öğretimde yaptığı örnek çalışmaların yanında Geleneksel Çocuk Oyunlarında yine Kayseri şampiyonu olarak adını duyurdu. 
Yılın finalini toplu iftarla yaptı. Okul Aile Birliği Başkanı Medet GÜNEŞ: Okulumuzda öğretmen, öğrenci, veli ve okul idaresi arasında gelişen birlik beraberlik ve dayanışma ruhu ile bu etkinliği düzenledik. Dedi.
İftar sonrası bir konuşma yapan Ambar İlkokulu Müdürü İdris DOĞAN ise; Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan Ramazan’ı Şerif’e kavuştuğumuz için şükrediyorum. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Sonuna yaklaştığımız Ramazan ayının Müslümanlara birlik ve dirlik, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. 
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Doğan; “Ekip ruhu ile çalıştık, huzur ve mutluluk içinde yılsonuna geldik. Bu uyumlu, çalışkan ve güzide ekiple önümüzdeki yıllarda daha kaliteli bir eğitim vereceğimize inanıyorum. Ambar İlkokulu ailesinin bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum.”
Birlikte çalışmaktan gurur duyduğum öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum.
EĞİTİM EKİP İŞİDİR
Doğan: “Eğitim hem uzun soluklu bir süreç hem de bir ekip işidir. Yönetim anlayışımız BEN değil BİZ yaptık. Kullandığımız metot ekip çalışması, kullandığımız dil sevgi dili, felsefemiz Yunus felsefesidir.
Bizimle birlikte yürüyenlerle daha güçlüyüz. Engellemek isteyen, bizi durdurmaya çalışan olursa kararlı adımlarımız altında ezilmeye mahkumdur. Çünkü cennet kokulu yavrularımız için gövdemizi taşın altına koyduk. Gözü kör, kulağı sağır ve gönül kapıları kapalı olanlar bizi durduramaz. Her şey öğrencilerimiz için. Eğitim anlayışımızın merkezinde öğrencilerimiz ve sevgi dili vardır. Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin ilke, hedef ve amaçlarına uygun olarak yetiştirmek ve öğrencilerimizi milli, manevi, ahlaki, insani ve medeni yönden geleceğe hazırlamak önceliğimizdir. Dostlarına karşı Yunus, düşmanlarımıza ve vatan hainlerine karşı Yavuz yetiştirmek davasındayız. Dedi.
İftar sonrası çay ve kahve sohbetiyle günün tadı tavan yaptı.
İftara katılan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Okan AKYOL: “Başka davetlerimde vardı. Ambar İlkokulunu tercih ettim. Gördüklerim ve yaşadığım duygular, İyi ki Ambar a gelmişim dedirtti. “Ambar Çalışıyor” biliyordum. Bunu nasıl başardıklarını yerinde görmek beni çok mutlu etti. Dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ