TAŞER HELALLİK İSTEDİ

Okuduğunuz haber
ALTINTAŞ YÖN TAYİN ETTİ

BİLSEM’DEN 400 MASKE DAHA

Anasayfa   /    Güncel    /    ALTINTAŞ YÖN TAYİN ETTİ

ALTINTAŞ YÖN TAYİN ETTİ

Belde’ye yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla sık sık gündeme gelen Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, kıt kanaat imkanlarla adeta harikalar yaratıyor. Belde’nin sorun ve beklentilerini kısa sürede karşılayan Başkan Altıntaş, önceki gün de  Yamaçlı’nın giriş ve çıkışlarını yön levhaları ile donatarak hem misafirlere yol gösterdi, hem de Yamaçlı’ya şehir hüviyeti kazandırdı.

GÜNCEL      15 Haziran 2020 - 23:51     0

ALTINTAŞ YÖN TAYİN ETTİ

Göreve seçildiği günden itibaren Belde’nin en ufak sorunlarına dahi neşter vurarak halkın büyük takdirini toplayan Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, hizmette sınır tanımıyor.
BELEDİYECİLİK GÖNÜL İŞİ
Bir yıllık performansı ile dudak uçuklatan Başkan Altıntaş, Belde’nin caddesinden sokağına, okulundan sağlık ocağına, yolundan suyuna varıncaya kadar her noktasına dokunarak Yamaçlı’yı adeta yeniden inşa ediyor.
Yapmış olduğu her hizmette gönül belediyeciliğini ilmek ilmek nakşederek, hemşerilerinin refahını ve yaşam kalitesini yükselten Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Belde’yi şehir hüviyetine kazandırma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Çalışmalarına; yıllardır foseptik çukuruna mahkum bırakılan, suları bağlanmadığı için büyük sıkıntılar çeken hemşerilerinin ihtiyaçlarını gidererek başlayan Başkan Altıntaş, cadde cadde, sokak sokak hizmetleri ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyor.
KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLDU
Koronavirüs mücadelesi kapsamında Belediye’nin imkanlarını halkı için seferber ederek, “Kimsesizlerin kimsesi” olan Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, pandemi sürecinde oluşturduğu ekiple, hemşerilerinin istek ve taleplerini bir bir yerine getirerek gönüllere taht kurdu.
Kurum ve kuruluşlarla yürüttüğü her çalışmadan eli boş dönmeyen Başkan Altıntaş, önceki gün de Karayolları ile yapmış olduğu görüşmede Belde’nin giriş ve çıkışlarını gösteren levhaları taktırarak beldeye renk kattı.
Yamaçlı Beldesi’ne gelen yolcuların Yenifakılı veya Atatürk Yolu’na çıkmakta zorlandıklarını gözlemleyen Başkan Altıntaş, Belde’nin giriş, çıkış ve çarşı içine yön levhalarını yerleştirdi.
Yenifakılı ilçesi bağlantılı yol üzerinde yer alan Boğazlıyan ilçesinin Yamaçlı Beldesi’nde araçlarla seyahat eden vatandaşların gidecekleri hedefe daha rahat ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla yön levhaları monte edildi. 
Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, belde içerisinden geçen yol kullanarak, Yenifakılı, Kozaklı istikametine veya bu istikametten Yozgat istikametine seyahat edenlerin yol güzergahında sıkıntı çekmemeleri amacıyla yön levhaları yaptırarak, uygun yerlere yerleştirdiklerini bildirdi. Başkan Altıntaş, beldeye giriş-çıkış yapan vatandaşların birine sormadan yolunu rahatlıkla bularak, gitmek istediği yere ulaşacağını söyledi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ