CUMHURİYET BİLİMİN ÖNCÜSÜ

Okuduğunuz haber
AHBAP ÖRNEK OLDU

BİLİM’İN KALBİ YENİFAKILI’DA ATTI

Anasayfa   /    Güncel    /    AHBAP ÖRNEK OLDU

AHBAP ÖRNEK OLDU

Sosyal sorumluluk projeleriyle tüm Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP), Boğazlıyan başta olmak üzere Yozgat’ta çevre temizliği yaptı. İlçedeki yaşam alanlarında temizlik yapan AHBAP ekibine, çevredeki vatandaşlar da büyük destek vererek, farkındalık oluşturdu.

GÜNCEL      30 Nisan 2019 - 00:08     0

 AHBAP ÖRNEK OLDU

Sosyal sorumluluk projeleriyle tüm Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP), Yozgat’ta çevre temizliği yaptı.
Ünlü sanatçı Haluk Levent’in öncülüğünde 2017 yılında kurulan AHBAP, Türkiye’nin dört bir yanında binlerce gönüllüsü ile insan, hayvan, doğa üçgeninde yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor.
Birleşme hareketi olarak görülen ve cinsiyet, dil, din, ırk, siyasi düşünce ayırt etmeksizin faaliyetlerini sürdüren AHBAP Platformu Yozgat’ta gönüllülerle çalışmalarına başladı.
AHBAP’ın Yozgat’taki gönüllülerinin ilk icraatları, Boğazlıyan’da doğal yaşam alanları ve Yozgat’ta da sit alanları ile Çamlık Milli Parkı’nın temizliği oldu. Ahbap Yozgat Gönüllüleri, ”Yozgat halkının yüzlerinde ki gülümsemeye ortak olmak, paylaşmayı, dayanışmayı ve sevgiyi yaymak” amacı ile yola çıktıklarını belirttiler.
AHBAP; Türkiye’nin dört bir yanında binlerce gönüllüsü ile insan, hayvan, doğa üçgeninde yaptığı çalışmalarla ses getirirken Yozgat'ta da gönüllüler kazanmaya başladı. Bir birleşme hareketi olan gücünü cinsiyet, dil, din, ırk, siyasi düşünce ayırt etmeksizin her insanla eşit dayanışma anlayışından alan Ahbap, Yozgat’ta gönüllülerle çalışmalarına başladı. 
Sponsorluk destekleri için Yozgat merkezde, Zafer Türk Mutfağı ve İlyas KAYALI’ya, Yozgat Belediyesi’ne, Bozok Üniversitesi Çevre ve doğa Topluluğu’na; Boğazlıyan’da ise, Boğazlıyan Belediyesi’ne, İsmini vermek istemeyen gönüllü esnafımıza ve Emre Yılmaz'a teşekkür eden Ahbap Yozgat gönülleri, ''Gelin Ahbap olalım'' sloganı ile Yozgat halkına kendilerine verecekleri destek için şimdiden teşekkürlerini sundular.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ