SAYGI ve ÖZLEMLE ANDIK

Okuduğunuz haber
AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ

BOĞAZLIYAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ

AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ

Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde geçtiğimiz yıl başlatılan "Milli Ağaçlandırma Günü" kapsamında Çandır ilçesinde birçok noktada "Geleceğe Nefes" fidan dikme etkinliği yapıldı. İlçe Kaymakamı Resul Yıldırım öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte bin fidan toprakla buluşturuldu.

GÜNCEL      11 Kasim 2020 - 23:31     0

AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Çandır ilçesinde tören düzenlendi.
Çandır Keldağ Kırsal Kalkınma Çandır Bölümü Ağaçlandırma Uygulama Alanı ve Köylerinde bulunan ağaçlandırma alanındaki fidan dikim etkinliğine; İlçe Kaymakamı Resul Yıldırım başta olmak üzere Belediye Başkanı Mustafa Ertan Örgün, kamu kurum ve kuruluşları, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
İlçe Kaymakamı Resul Yıldırım, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikimi gerçekleştirerek, tüm Türkiye’de milyonlarca fidanın toprakla buluştuğu etkinliğin geleceğin Türkiye’si için çok önemli bir adım olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında tüm şehirlerde milyonlarca fidanın toprakla buluştuğunu belirten Kaymakam Yıldırım, “Biz de Çandır’dayız. Buradan Milli Ağaçlandırma Günü’ne destek veriyoruz. İlçemiz ve köylerimizde bulunan ağaçlandırma alanlarında fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Geleceğin Türkiyesi için çok önemli bir adım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.
 “ÖNEMLİ OLAN BİR FAZLA AĞAÇ”
Yeşile verdiği önemi her fırsatta gözler önüne seren Belediye Başkanı Mustafa Ertan Örgün yaptığı açıklamada; “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü vesilesiyle organize ettiğimiz bu ağaçlandırma alanımızda birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık. Orman İşletme Müdürlüğümüzün hazırladığı alanda da şükürler olsun fidanlarımızı diktik, inşallah her birimizin bir fazla dikili ağacı olsun. 
Memleketimiz yeşil olsun, yeşil Çandır’ımız çok daha fazla yeşil olsun istiyoruz. Çandır’ımızın yeşiline yeşil katmaya devam ediyoruz, hayırlı uğurlu olsun. Yeşili koruyan, yaşatan Belediyecilik anlayışımızla daha binlerce fidan dikmeye, fidanlarımıza can suyunu vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ