BOĞAZLIYAN DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ’NDE VEDA TÖRENİ

Okuduğunuz haber
ABDİLLİ’DE SU SEVİNCİ

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Anasayfa   /    Güncel    /    ABDİLLİ’DE SU SEVİNCİ

ABDİLLİ’DE SU SEVİNCİ

Abdilli Köyü’nün su sıkıntısını gidermek için büyük mücadele veren Muhtar Mehmet Yılmaz, Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı’nın katkılarıyla hedefine ulaştı.

GÜNCEL      28 Eylül 2020 - 23:01     0

ABDİLLİ’DE SU SEVİNCİ

Önceki gün Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı’yı makamında ziyaret eden Muhtar Yılmaz, Başkan’a Abdilli’nin su sıkıntısı çektiğini, suyu bulma ve köye getirme noktasında bütçelerinin yetmeyeceğini söyleyerek yardım talebinde bulundu.
Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, kendisine gelen hiçbir talebi geri çevirmediğini, imkanlar dahilinde Abdilli Köyü Muhtarı Mehmet Yılmaz’ın kepçe isteğini yerine getirdi.
Abdilli Köyü’nde yapılan çalışmada suyu bulan Köy Muhtarı Yılmaz, sevincini ve mutluluğunu sosyal medya üzerinden paylaşarak, “Abdilli Köyü Muhtarlığı olarak Uzunlu Belediye Başkanımız sayın Okan Yaşar Elbaşı’nın göndermiş olduğu kepçesiyle suyu bulduk. Başta Uzunlu Belediye Başkanı sayın Okan Yaşar Elbaşı olmak üzere emeğin geçen tüm hemşehrilerime teşekkür eder, en kalbi şükranlarımı sunarım.”
Belediye Başkanı Elbaşı da, yaptığı paylaşımda; “Sayın Muhtarım! Abdilli Köyü halkına hayırlı olsun. İmkanlarımız dahilinde Belediye ve şahsım olarak siz muhtarlarımın her zaman yanınızdayım. Suyunuz sıhhat versin bereketli olsun” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ