Soğan tarlada 60 kuruş, markette 3 lira

Okuduğunuz haber
92 YAŞINDA KOVİD HASTALIĞINI YENDİ

Şehir Hastanesi uyardı: DOLANDIRILMAYIN!

Anasayfa   /    Güncel    /    92 yaşında Kovid hastalığını yendi

92 yaşında Kovid hastalığını yendi

Yerköy İlçesinde 92 yaşındaki Hacı Bekir Çınar isimli vatandaş yakalandığı Kovid-19 hastalığını yenerek sağlığına kavuştu.

GÜNCEL      13 Eylül 2021 - 22:30     0

92 yaşında Kovid hastalığını yendi

Yaklaşık 20 gün önce Koronavirüs hastalığına yakalanan Hacı Bekir Çınar’ı oğulları tedavisi için Yerköy Devlet Hastanesine götürdü. Yaşlı Çınar’a burada yapılan tedavisinde Kovid-19 tanısı kondu. Hastanede yapılan tedavisinin ardından süreci evinde tamamlayan Yaşlı Çınar, tekrar yapılan Kovid-19 testlerinin negatif çıkması ile koronavirüs hastalığını yendi.
Kovid hastalığını hafif bir şekilde atlattığını söyleyen 92 yaşındaki yaşlı Çınar, “Allah devletimize zeval vermesin. Çocuklarım beni hastaneye götürdü. Burada serum taktılar daha sonra ilaçlarımı da alarak tedavime evimde devam ettim. Eşim Senem Çınar ve çocuklarımın sayesinde bu hastalığı yendim. Aşılarımı zaten olmuştum. Ayrıca aşı olmayan vatandaşlarımıza da sesleniyorum. Ben 92 yaşındayım. Aşılarımı olduğum için belki bu hastalığı hafif atlattım. O yüzden herkes mutlaka aşısını olsun.”uyarısında bulundu.

 

 

Etiketler

#Yerköy

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ