BENİM CİĞERİM YANDI, BAŞKASININ YANMASIN!

Okuduğunuz haber
7 DEAŞ ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

ESNAF SANDIK İSTİYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    7 DEAŞ şüphelisi yakalandı

7 DEAŞ şüphelisi yakalandı

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ilde terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında örgütün infaz sorumlusunun da bulunduğu Suriye ve Irak uyruklu  7 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNCEL      19 Ocak 2023 - 17:57     0

7 DEAŞ şüphelisi yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; terör örgütlerinin faaliyetlerinin ortaya çıkartılması amacıyla yapılan istihbari çalışmalarda; DEAŞ Silahlı Terör Örgütü adına çatışma bölgelerinde örgütün silahlı eylemlerine katıldıkları ve illegal yollardan Türkiye’ye giriş yaparak Yozgat’ta saklandıkları tespit edilen ve aralarında örgüt infaz sorumlusunun da bulunduğu Suriye ve Irak uyruklu (7) şüpheliyi düzenledikleri operasyonda yakalayarak gözaltına aldı.
Jandarma ekipleri, şüphelilerin saklandıkları ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirdi.  Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.


 

Etiketler

#Yozgat

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ