Drift pahalıya mal oldu

Okuduğunuz haber
17 MİLYONLUK YATIRIM

Kaymakamlık hız kesecek

Anasayfa   /    Güncel    /    17 Milyonluk yatırım

17 Milyonluk yatırım

Ülkemizde Doğal şeker pancarından elde edilen Şeker’i kullanan Gıda üretim firmalarının gelişen ve değişen teknolojiye uygun olarak son 4-5 yılda  ortaya çıkan  ve endüstriyel amaçlarla kullanılan ortalama 1 ton kapasitesine sahip polipropilenden mamul çuval ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Kayseri Şeker tarafından big-bag dolum sistemleri ve Big-Bag   şeker deposu yapıldı.

GÜNCEL      17 Aralik 2018 - 21:19     0

 17 Milyonluk yatırım

Kayseri Şeker 2018 yılı yatırımları kapsamında, Boğazlıyan Şeker Fabrikasına yaklaşık 10 Milyon TL’ye mal olan ve 7.200 metrekare kapalı alanı bulunan  37 bin tonluk Big-Bag   şeker deposu ve 7 Milyon TL liraya mal olan Arıtma tesisi Anaerobik tank kapasite artırımı inşaatı yapıldı.

Boğazlıyan Şeker Fabrikasına ayrıca; 12 nci kampanya dönemi içerisinde 7 Milyon TL liraya mal olan Arıtma tesisi Anaerobik tank kapasite artırımı inşaatı yapıldı. Boğazlıyan Şeker Fabrikası  Arıtma tesisinde bulunan  2.500 metreküp kapasiteli Kimyasal Oksijen İhtiyacı parametresi de  3000 mg/lt KOİ  olan Anaerobik tank kapasitesi  10.500 metreküp’e  ve 7000 mg/lt KOİ ye çıkartılmıştır. 
Bu sayede arıtma işi kampanya döneminde tamamlanacak olup sistemin gerekli enerji tüketimi fabrika sıcak suyundan karşılanarak enerji tasarrufu sağlanacaktır.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ