Eski hükümlü kendi işini kurdu

Okuduğunuz haber
15’NCİ KAMPANYA HEYECANI

KOOPERATİF SAHAYA İNDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    15’NCİ KAMPANYA HEYECANI

15’NCİ KAMPANYA HEYECANI

Boğazlıyan Şeker Fabrikası’nda 2021-2022 pancar alım kampanyası dualar eşliğinde başladı.

GÜNCEL      27 Eylül 2021 - 23:43     0

15’NCİ KAMPANYA HEYECANI

 Pancarın Şeker’e dönüştüğü yaklaşık  90 günlük bu tatlı yolculuk boyunca 1 milyon 190 bin Ton pancar işlenecek ve karşılığında üretilen 170 bin Ton Şeker, sofralarımızla buluşacak.

Kayseri Şeker bünyesindeki 3 fabrikadan bir tanesi olan Boğazlıyan Şeker Fabrikası’nın 15. Pancar Alım Kampanyası, düzenlenen törenle dualar eşliğinde başladı.
Kayseri Şeker Fabrikaları  Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Dede, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Şeker Genel Müdürü İsmail Gedik, Fabrika yöneticileri ve siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşları ve çiftçilerin katılımı ile gerçekleşen tören sonrası Boğazlıyan Şeker’de 2021-2022 kampanyasında ilk pancar alımı gerçekleştirildi.
İç Anadolu’da Kayseri, Yozgat, Tokat, Sivas ve Nevşehir illerinde sözleşmeli pancar ekimi yaptıran ve bünyesinde bulunan Kayseri, Boğazlıyan ve Turhal Şeker Fabrikaları ile Türkiye’nin şeker ihtiyacının yaklaşık yüzde 20’sinin karşılanacağı Şeker’de kampanyaya ilk pancarını getiren çiftçilere çeşitli hediyeler verildi.
170 BİN TON ŞEKER ÜRETİMİ HEDEFLENİYOR
67 yıldır Türkiye’nin en verimli topraklarında, en kaliteli şekerini üreten ve ekonomik gücü ile Orta Anadolu’da yüz binlerce insanın geçimine önemli bir katkı sağlayan Kayseri Şeker’de ilk pancar işlenmeye başladı. Pancarın Şeker’e dönüştüğü yaklaşık  90 günlük bu tatlı yolculuk boyunca 1 milyon 190 bin Ton pancar işlenecek ve karşılığında üretilen 170 bin Ton Şeker, sofralarımızla buluşacak.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ